ΑΕΚ

Ρίχνει τους μεταγραφικούς τόνους η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην ΑΕΚ επιχειρούν να βάλουν "φρένο" στα μεταγραφικά σενάρια για την κάλυψη του κενού του τραυματία Πέτρου Μάνταλου.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου ήταν, μεταξύ άλλων και ένα τεράστιο πλήγμα στο αγωνιστικό οικοδόμημα της φετινής ΑΕΚ. Ως εκ τούτου άρχισαν να "φουντώνουν" σενάρια για τον τροπό που θα καλυφθεί το κενό του αρχηγού της ομάδας, μέσω μεταγραφικής ενίσχυσης τον Γενάρη.

Σ' αυτά τα σενάρια, επιχειρεί η ΑΕΚ να βάλει φρένο. "Δεν είναι στις προτεραιότητες της ομάδας αυτή τη στιγμή, η αναζήτηση μεταγραφικών εναλλακτικών λύσεων για τον Μάνταλο", έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ και πρόσθεταν πως "αυτή την στιγμή εκείνο που έχει σημασία είναι αυτό που είπε ο προπονητής στους παίκτες, δηλαδή να παίζουν όλοι για τον Μάνταλο και η γρήγορη αποκατατάσταση του ποδοσφαιριστή, όπως επίσης και συνολική προσπάθεια να καλυφθεί το κενό, μέσω των λύσεων που υπάρχουν στο ρόστερ".

Αυτή η κίνηση της ΑΕΚ να ρίξει τους μεταγραφικούς τόνους τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει προφανές νόημα. Αφενός στην παρούσα φάση έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να γίνει κάποια κίνηση και επομένως εκ των πραγμάτων θα πρέπει το αγωνιστικό κενό του Μάνταλου να καλυφθεί εκ των έσω. Επομένως από την ΑΕΚ πρέπει να στηρίξουν και όχι να υποβαθμίσουν αυτή τη διαδικασία, ενώ είναι και ελαφρώς... άκομψη όλη αυτή η μεταγραφολογία, μόλις μια ημέρα μετά την επέμβαση που έκανε ο Μάνταλος.

Πάντως έτσι κι αλλιώς υπάρχει περίπου 1,5 μήνας αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι να ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Και επομένως η ΑΕΚ έχει χρόνο να αξιολογήσει τα δεδομένα μετά και την εξέλιξη με τον Μάνταλο και να πάρει αποφάσεις για την ενίσχυση που θα χρειαστεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ