ΑΕΚ

Ρεπό να "καθαρίσουν" το μυαλό

MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε στους παίκτες της ΑΕΚ ένα ακόμα ρεπό, προκειμένου να εκτονώσουν την ένταση απ’ όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου.

Προφανώς και η απώλεια του κυπέλλου, με τον τρόπο που ήρθε, έριξε βαριά σκιά στα Σπάτα, στη σημερινή (8/5) πρώτη προπόνηση μετά τον τελικό. Και με δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πρέπει να γυρίσει άμεσα τον… διακόπτη και να συγκεντρωθεί στα playoffs που ξεκινούν την Κυριακή (14/5), ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να αδειάσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του.

Γι αυτό και έδωσε ρεπό για αύριο (9/5). Οι παίκτες της ΑΕΚ ούτε χθες (7/5) προπονήθηκαν, σήμερα πήγαν στα Σπάτα προκειμένου να κάνουν αποφόρτιση μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Χιμένεθ ήθελε να αδειάσει το μυαλό τους και να εκτονώσει την ένταση που έχουν. Και τους έδωσε ένα ακόμα ρεπό, προκειμένου από την Τετάρτη (10/5), με καθαρό μυαλό, να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Τούμπα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΓΚΑΛΟ

Πάντως στην πρώτη προπόνηση μετά τον τελικό, διαπιστώθηκε και πρόβλημα τραυματισμού στον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος υποφέρει από ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική και ακολούθησε μόνο πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Μένει να φανεί τις επόμενες μέρες, αν θα είναι σε θέση να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ