ΑΕΚ

Ραμίρες στο Sport24.gr: "Ο Αραούχο θα μείνει τον Ιούλιο αν η ΑΕΚ είναι εντάξει"

Ραμίρες στο Sport24.gr: "Ο Αραούχο θα μείνει τον Ιούλιο αν η ΑΕΚ είναι εντάξει"

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες άφησε μιλώντας στο Sport24.gr ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Αραούχο στην ΑΕΚ και τον Ιούλιο, αρκεί η Ένωση να τηρήσει κάποια συμφωνηθέντα, τα οποία ωστόσο δεν ανέφερε.

Ένα από τα ανοιχτά ζητήματα για την ΑΕΚ, ενόψει των αγώνων του Ιουλίου, είναι και η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο. Θέμα το οποίο είναι ανοιχτό και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις προθέσεις και διαθέσεις του προέδρου της ισπανικής Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, ο οποίος κάτι περιμένει από την Ένωση προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως της παραμονής για την τελευταία ευθεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κιτρινόμαυρων».

To Sport24.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της ισπανικής ομάδας, ρωτώντας αν η Λας Πάλμας είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Αραούχο στην Ελλάδα για το μήνα Ιούλιο και εκείνος έδειξε ότι κάτι περιμένει προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως: "Δεν θα είχαμε πρόβλημα να μείνει ο Αραούχο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αρκεί φυσικά να εκπληρωθούν οι λεπτομέρειες που είχαμε συμφωνήσει. Η ΑΕΚ γνωρίζει καλά ποιες είναι αυτές, οπότε την περιμένουμε να πράξει αυτά που πρέπει" είπε ο Ραμίρες, αφήνοντας κάτι αινιγματικό να αιωρείται.

Σε ερώτησή μας για το αν θα μπορούσε η ΑΕΚ να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της για την επόμενη σεζόν, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, για το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» για εκ νέου δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού. Συγκεκριμένα ο Ραμίρες είπε:

"Η ΑΕΚ όντως ενδιαφέρεται για εκ νέου δανεισμό του Αραούχο για ένα χρόνο ακόμα και μας έχει μιλήσει γι αυτό, αλλά εμείς έχουμε προτάσεις από άλλες ομάδες. Υπολογίζουμε τον Σέρχιο και σε κάθε περίπτωση θα αξιολογήσουμε την κατάσταση στο τέλος της σεζόν και κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο".

Να σημειωθεί πάντως και αυτό είναι σημαντικό, ότι ο Αραούχο ανανέωσε μόλις χθες την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα για επιπλέον έναν χρόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπό συζήτηση και του Αραούχο για παραμονή του τον Ιούλιο
Super League: MVP της κανονικής περιόδου ο Λιβάγια σύμφωνα με τους φιλάθλους
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ