ΑΕΚ

Πώς η ΑΕΚ κράτησε τη Μίλαν μακριά από την περιοχή της

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μίλαν δυσκολεύτηκε ακόμα και να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από ένα εντυπωσιακό γράφημα από την Opta.

Τα μηδέν γκολ σε 180 λεπτά αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ θα μπορούσαν να είναι αρκετά για να καταδείξουν το μέγεθος των εμποδίων που έβαλαν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ στους ακριβοπληρωμένους συναδέλφους τους. Ένας άλλος τρόπος είναι ένα γράφημα που ετοίμασε η διεθνής εταιρία παροχής στατιστικών υπηρεσιών "Opta", με το οποίο επιβεβαιώνεται η υπεροχή της Ενωσης, τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο γράφημα, ουδείς παίκτης των "ροσονέρι" δεν κατόρθωσε να αποκτήσει κατοχή της μπάλας όντας μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ. Ακόμα και οι επαφές της μπάλας γύρω από την περιοχή ήταν ελάχιστες και ως εκ τούτου, η πραγματική απειλή για τον Γιάννη Ανέστη ήταν απειροελάχιστη.

"0 - Η Μίλαν απέτυχε να κάνει έστω μία επαφή (σ.σ. μπάλας) στην αντίπαλη περιοχή στο 1ο ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ. Μπελάς", ήταν το σχετικό σχόλιο στο tweet που παρουσίασε το εν λόγω γράφημα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ