ΑΕΚ

Ψάχνει θέση στην ενδεκάδα ο Μασούντ

Ο ΣΟΤΖΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ο ΣΟΤΖΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όλοι στα Σπάτα μιλούν με τα καλύτερα λόγια την ποδοσφαιρική ποιότητα του Μασούντ, ο οποίος θα δώσει "μάχη" για μια θέση στην ενδεκάδα ακόμα και για το ματς με τον Παναιτωλικό (6/1, 19:30).

Όταν ο Μασούντ Σοτζέι ξεκινούσε την προηγούμενη Παρασκευή (29/12) προπονήσεις στα Σπάτα, δεν έμπαινε ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που να μην γνωρίζει καλά τον Ιρανό μεσοεπιθετικό.

Όλοι τον είχαν αντιμετωπίσει ως αντίπαλο και μάλιστα κάποιοι περισσότερες από μια φορές. Όλοι είχαν ακούσει από τον Μανόλο Χιμένεθ, παραμονές των παιχνιδιών με τον Πανιώνιο, τις ειδικές οδηγίες για την εξουδετέρωση του Μασούντ.

Όμως παρόλο που όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ γνώριζαν την ποδοσφαιρική ποιότητα του Ιρανού μεσοεπιθετικού, εντυπωσιάστηκαν όταν την είδαν να ξεδιπλώνεται μπροστά τους, σ' αυτές τις πρώτες προπονήσεις στα Σπάτα.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια την τεχνική κατάρτιση του Μασούντ. Και η φράση "πολλά κιλά μπάλα", είναι αυτή που συνήθως συνοδεύει τις περιγραφές των "κιτρινόμαυρων", για τον νέο τους συμπαίκτη.

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟ ΜΑΣΟΥΝΤ

Είναι δεδομένο πως πριν καν συμπληρωθεί μια εβδομάδα προπονήσεων, ο Μασούντ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα Σπάτα. Και δίνει τη "μάχη" προκειμένου να κερδίσει ακόμα και μια θέση στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς του Σαββάτου (6/1, 19:30) με τον Παναιτωλικό.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, θα είναι έκπληξη αν ο Ιρανός δεν βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο. Όσον αφορά το βασικό σχήμα, ο Χιμένεθ και στην προπόνηση της Τετάρτης (4/1), ανακάτεψε την τράπουλα. Ενδεχομένως ακόμα να μην έχει καταλήξει ο Ισπανός τεχνικός ούτε καν στο σχήμα.

Μάλιστα αν στο μυαλό του Χιμένεθ κερδίσει έδαφος ένα σύστημα 4-4-1-1, τότε ο Μασούντ έχει πολλά πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα. Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, ο Ιρανός να διεκδικήσει θέση και στο 3-5-2. Με λιγότερες, όμως, πιθανότητες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ