ΑΕΚ

Ψάχνει για χαφ η ΑΕΚ!

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε και επισήμως στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ την κίνηση για (επιπλέον) ενίσχυση στη μεσαία γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.

Με τον Οικονόμου ήδη στα Σπάτα και τον Πόνσε έτοιμο να ταξιδέψει για Αθήνα, η ΑΕΚ κλείνει τις μεταγραφικές εκκρεμότητες στο κέντρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης. Όμως, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, έχει ακόμα δρόμο, μέχρι να ολοκληρωθεί.

Άλλωστε από χθες (28/6) προστέθηκε και… επισήμως η αναζήτηση μιας μεταγραφής και στη μεσαία γραμμή. Το είπε ο ίδιος ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Βεβαίως η ανάγκη μιας τέτοιας κίνησης ήταν σχεδόν αυτοαπόδεικτη, από μια απλή καταγραφή των λύσεων που έχει ο Εβρίτης τεχνικός για τα χαφ. Κάτι εξάλλου που ήδη έχετε διαβάσει στοSport24.gr. Ωστόσο, έχει σημασία το γεγονός πως και ο Ουζουνίδης έκανε αναφορά στην μεταγραφή χαφ.

Μάλιστα αυτή η κίνηση στη μεσαία γραμμή, φαίνεται πως είναι ανεξάρτητη ακόμα και από την εξέλιξη στην υπόθεση του Παναγιώτη Κονέ. Ο Ουζουνίδης έκανε για αναζήτηση μιας καλής λύσης στη μεσαία γραμμή. Την ίδια στιγμή που δεδομένη περιμένει να λυθεί το ζήτημα του Κονέ με την Ουντινέζε και να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Προφανώς και αυτό που έχει στο μυαλό του ο Εβρίτης τεχνικός για την επιπλέον κίνηση στα χαφ, είναι την απόκτηση ενός μέσου που να είναι κάτι μεταξύ "εξαριού" και "οκταριού". Περίπου όπως ήταν ο Γιόχανσον.

Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΞΤΡΕΜ

Μπορεί βέβαια ο Ουζουνίδης να έβαλε στο μεταγραφικό κάδρο την κίνηση για χαφ, όμως την απόλυτη προτεραιότητα εξακολουθεί να την έχει η απόκτηση (τουλάχιστον) ενός εξτρέμ. Μάλιστα, επανέλαβε αυτό που είχε πει και κατά την επίσημη παρουσίαση του, πριν από περίπου έναν μήνα. Θέλει την μεταγραφή εξτρέμ παρούσα, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνίας.

Γι αυτό και πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρίχνουν το βάρος σ’ αυτό το κομμάτι. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό, η Ένωση να χρειαστεί να κάνει ακόμα μια κίνηση για τα άκρα της επίθεσης. Όμως τουλάχιστον η μια, έχει την ένδειξη του κατεπείγοντος.

Photo Credits: Eurokinissi

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ