ΑΕΚ

Πρωτοσέλιδοι Ζεράλδες, Ντάλα για ΑΕΚ

Πρωτοσέλιδοι Ζεράλδες, Ντάλα για ΑΕΚ

Πορτογαλικό δημοσίευμα εμπλέκει εκ νέου την ΑΕΚ με τον Τσίκο Ζεράλδες και τον Ζέλσον Ντάλα. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Ένωση στο πρωτοσέλιδο της O Jogo.

Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν ν' ασχολούνται με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και η O Jogo για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έχει στο πρωτοσέλιδό της την Ένωση. Στις (6/6) το προαναφερθέν Μέσο είχε σημειώσει ότι οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν πρόταση στην Σπόρτινγκ για δανεισμό του Ζεράλδες.

Στις 7/6, τώρα, η O Jogo επανέρχεται προσθέτοντας στο όνομα του Ζεράλδες αυτό του Ζέλσον Ντάλα. Ο Ντάλα έχει γραφτεί παλιότερα για την ΑΕΚ μέσω της Sport Day. Πρόκειται για επιθετικό 23 ετών από την Αγκόλα ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και είχε παίξει στην Ρίο Άβε όταν προπονητής εκεί ήταν ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντάλα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους δεν υπολογίζεται από την ομάδα της πρωτεύουσας, παρότι προέρχεται από καλή σεζόν με 7 γκολ και 8 ασίστ σε 26 συμμετοχές. Επίσης, ο Ντάλα φαίνεται να εκπροσωπείται από τον ατζέντη που έφερε στην Ένωση τον Έλντερ Λόπες, δηλαδή τον Ουλίσες Σάντος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ