ΑΕΚ

Πρώτα Σπάτα, μετά Λονδίνο ο Σουκουλίνι

Πρώτα Σπάτα, μετά Λονδίνο ο Σουκουλίνι
Σουκουλίνι Ζουκουλίνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε ο Μπρούνο Σουκουλίνι, λίγο πριν πετάξει για την Αγγλία. Διαβάστε τι είπε στους συμπαίκτες του. Δεν προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Κορδέρο.

Δεν πέρασε ούτε ένα ολόκληρο 24ώρο από τότε που κτύπησε στην προπόνηση της ΑΕΚ και ο Μπρούνο Σουκουλίνι μπήκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αγγλία. Αυτή ήταν άλλωστε η απαίτηση της Μάντσεστερ Σίτι, που θέλει το δικό της ιατρικό τιμ, να διαχειριστεί τον τραυματισμό του Αργεντινού.

Πριν όμως ο παίκτης “πετάξει” πρώτα για το Λονδίνο και μετά για το Μάντσεστερ, ήθελε να περάσει από τα Σπάτα για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του. Άλλωστε παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έμεινε στην ΑΕΚ, είχε προλάβει να “δεθεί” με την ομάδα.

Ο Σουκουλίνι πήγε σήμερα (23/2) στα Σπάτα και πριν την προπόνηση χαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Εκείνο που τους ζήτησε είναι να συνεχίσουν να κερδίσουν ενώ τους υποσχέθηκε πως θα προλάβει να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα, πριν από το τέλος της σεζόν και για τα πλέι οφ.

Και αμέσως μετά, ο Σουκουλίνι έφυγε για το αεροδρόμιο προκειμένου να πετάξει για την Αγγλία. Ο Αργεντινός θα εξεταστεί άμεσα από το ιατρικό τιμ της Σίτι και κατόπιν θα αποφασιστεί ποιά διαδικασία αποθεραπείας θα ακολουθήσει.

Εκτός με Παναθηναϊκό ο Κορδέρο

Από την στιγμή που έχει προκύψει το πρόβλημα με τον Μπρούνο Σουκουλίνι και με δεδομένη και την απουσία λόγω τιμωρίας του Πέτρου Μάνταλου στο ντέρμπι, ο Γκουστάβο Πογέτ περίμενε με αγωνία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μιγκέλ Κορδέρο. Ωστόσο τα μαντάτα από τον Ισπανό μέσο δεν είναι καλά. Τουλάχιστον ως προς τις πιθανότητες να είναι εγκαίρως έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κορδέρο έχει ακομα δρόμο μπροστά του, μέχρι να μπει ασφαλώς σε κανονικούς ρυθμούς. Και θα είναι ρίσκο να πιεστεί για να παίξει στο ντέρμπι. Επομένως ο Πογέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στο πλάνο του, τον Ισπανό μέσο. Κατά τα άλλα ο Ράφικ Τζεμπούρ λόγω ενός προσωπικού προβλήματος καθυστέρησε στη σημερινή προπόνηση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ