ΑΕΚ

"Προχωρημένες διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ για Τσόσιτς"

Inter Milan's Geoffrey Kondogbia, left, and Empoli's Uros Cosic vie for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 12, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Geoffrey Kondogbia, left, and Empoli's Uros Cosic vie for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 12, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Έμπολι για τον Σέρβο στόπερ Ούρος Τσόσιτς αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για πιθανή αίσια κατάληξη.

Η ΑΕΚ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ούρος Τσόσιτς σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ. Ο γνωστός δημοσιογράφος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, αναφέρθηκε στο ζήτημα μέσω της ιστοσελίδας του, κάνοντας λόγο για "προχωρημένες διαπραγματεύσεις" στον τίτλο του κειμένου μεταξύ της Ένωσης και της Έμπολι.

"Νέα περιπέτεια στον ορίζοντα για τον Ούρος Τσόσιτς", αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο. "Η διαπραγμάτευση μεταξύ της ΑΕΚ και της Έμπολι για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή πράγματι οδηγεί σε επιτυχή ολοκλήρωση".

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως στόπερ, αρχίζοντας την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα.

Το 2009 αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο δεν έκανε συμμετοχές με τη ρωσική ομάδα. Το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός πίσω στους Σέρβους όπου έκανε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας και το κύπελλο.

Το 2012-2013 αγωνίστηκε δανεικός στη Serie A με τη φανέλα της Πεσκάρα, η οποία τον αγόρασε στο τέλος της χρονιάς για 880.000 ευρώ.

Ακολούθησε την ομάδα στη Serie B, ωστόσο δεν είχε θέση βασικού και στα μέσα του 2014-2015 παραχωρήθηκε δανεικός στη Φροζινόνε, που αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από την Έμπολι και στα δύο χρόνια στην Τοσκάνη αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ