ΑΕΚ

Πρόβλημα με τον Ντίντακ

Πρόβλημα με τον Ντίντακ
Ντίντακ INTIME SPORTS

Πονοκέφαλος προέκυψε για τον Τραϊανό Δέλλα στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς ο Ντίντακ Βιλά τραυματίστηκε και δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του με τον Ατρόμητο.

Μόλις την προηγούμενη Δευτέρα στην Βέροια έκανε ντεμπούτο σε επίσημο ματς της ΑΕΚ ο Ντίντακ Βιλά. Η απόδοση του είχε θετικό πρόσημο και πιθανότατα θα κρατούσε την θέση του στην ενδεκάδα και στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Όμως το απρόοπτο που προέκυψε στη σημερινή (1/10) ίσως στερήσει από τον Ισπανό ακραίο μπακ αυτή τη δυνατότητα. Ο Ντίντακ σε μια δυνατή κόντρα κτύπησε στα δάκτυλα του αριστερού ποδιού.

Για την ακρίβεια υπέστη μια κάκωση μεταταρσίου. Φυσικά αποχώρησε από την προπόνηση και με δεδομένο πως μεσολαβούν μόλις δυο μέρες μέχρι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να προλάβει να δώσει το παρών. Ωστόσο οριστική εικόνα για την δυνατότητα ή όχι του Ντίντακ να παίξει στο κυριακάτικο ματς, θα υπάρχει στην αυριανή προπόνηση.

Εκτός από τον Ισπανό ακραίο, από ένα πρόβλημα στα πλευρά υποφέρει και ο Αμπλαγιέ Φαγιέ. Όμως έτσι κι αλλιώς ο Αφρικανός μέσος δεν ήταν στα πλάνα του Δέλλα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ