ΑΕΚ

Πρόβλημα με Κορδέρο, είδαν τα λάθη τους στην ΑΕΚ

Πρόβλημα με Κορδέρο, είδαν τα λάθη τους στην ΑΕΚ
Κορδέρο INTIME SPORTS

Πάνω που ο Γκουστάβο Πογέτ είχε λευκό το απουσιολόγιό του στην προπόνηση της Τρίτης (24/11), την Τετάρτη (25/11) ο Ουρουγουανός προπονητής είδε και πάλι ένα νέο όνομα στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ, αυτό του Μιγκέλ Κορδέρο.

Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό του Γκουστάβο Πογέτ να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της ΑΕΚ στη διάθεσή του. Πάνω που επέστρεψε από τραυματισμό ο Ντίντακ Βιλά, προέκυψε πρόβλημα με τον Μιγκέλ Κορδέρο.

Ο Ισπανός μέσος έχει υποστεί μια κάκωση στο ισχύο και θα πρέπει να περάσει μια σειρά από εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (29/11) με τον Παναιτωλικό.

Είδαν τα λάθη τους

Παρά τη νίκη στο ματς με τον Πανθρακικό, ο Γκας Πογέτ εντόπισε αδυναμίες και λάθη στο παιχνίδι της ΑΕΚ και τα επεσήμανε στους παίκτες του στη σημερινή (25/11) τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού της Κομοτηνής. « Είμαι χαρούμενος για τη νίκη στο ματς με τον Πανθρακικό» είπε ο Γκας Πογέτ στους ποδοσφαιριστές του, αλλά έσπευσε να προσθέσει πως υπάρχουν λάθη που έγιναν και κομμάτια του παιχνιδιού της ΑΕΚ που χρειάζονται βελτίωση. Και ο Ουρουγουανός τεχνικός ήδη από τη σημερινή (25/11) προπόνηση, άρχισε να δουλεύει προκειμένου να διορθώσει ότι πήγε στραβά στο ματς της Κομοτηνής.

Εν αρχή, ο Πογέτ έδειξε σε εικόνα, τα λάθη που έγιναν και τις αδυναμίες στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, έβαλε τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα προβολών και τους έδειξε σε βίντεο το ματς με τον Πανθρακικό. Έκανε τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού και φυσικά επεσήμανε όλα όσα έγιναν στραβά και πρέπει να διορθωθούν, αλλά προφανώς και όσα θετικά πρέπει να κρατήσει η ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ