ΑΕΚ

Πρόστιμο σε Άρθο και Κορδέρο στην ΑΕΚ

Πρόστιμο σε Άρθο και Κορδέρο στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Οι δυο Ισπανοί της ΑΕΚ, Άρθο και Κορδέρο, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή δεν άκουσαν τις οδηγίες των γυμναστών των κιτρινόμαυρων και έδωσαν εξηγήσεις στον Μπάγεβιτς.

Είναι γεγονός πως εδώ και πολλές μέρες, η ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ είναι «ηλεκτρισμένη». Και μπορεί να υπήρξε ξέσπασμα με το 5-1 απέναντι στον Ηρακλή. Όμως για κάποιους παίκτες, που είναι δυσαρεστημένοι από το γεγονός πως δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, η ένταση παραμένει.

Αυτή η ένταση οδήγησε τον Θέσαρ Άθρο και τον Μιγκέλ Κορδέρο σ’ ένα πειθαρχικό παράπτωμα που θα τιμωρηθεί από την διοίκηση με πρόστιμο.

Οι δυο Ισπανοί μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, πήγαν κατευθείαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, παρόλο που οι δυο γυμναστές της ΑΕΚ τους ζήτησαν να μείνουν στο γήπεδο για να κάνουν προπόνηση μαζί μ’ αυτούς που δεν αγωνίστηκαν ή έπαιξαν λίγο. Αυτό το περιστατικό μεταφέρθηκε στον Στέλιο Μανωλά και από εκεί στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και άκουσε και την θέση τους για το ζήτημα, αλλά προφανώς και τα παράπονα τους.

Και με δεδομένο πως σε κάθε περίπτωση, η στάση τους συνιστά παράπτωμα, θα τιμωρηθούν με πρόστιμο. Πάντως το θέμα φυσικά και δεν πρόκειται να έχει συνέχεια και θεωρείται λήξαν. Μάλιστα αμφότεροι θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για το ματς κυπέλλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ