ΑΕΚ

Προπονήθηκε ο Βράνιες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θέτει υποψηφιότητα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί μέχρι και την Πέμπτη (9/3) ο Ογκνιέν Βράνιες να μην ήταν σε θέση να κάνει τίποτε περισσότερο, από θεραπεία στο πόδι στο οποίο είχε υποστεί το αιμάτωμα στο ματς με τον Πανιώνιο.

Όμως, ο Βόσνιος αμυντικός έχει εξαιρετικά γερή κράση. Και στη σημερινή (10/3) προπόνηση, της Παρασκευής, όχι μόνο επέστρεψε, αλλά έβγαλε και κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κάτι που σημαίνει πως πλέον βάζει υποψηφιότητα για να παίξει κανονικά στο παιχνίδι της Κυριακής (12/3) με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε υπάρχει και η Σαββατιάτικη (11/3) τελευταία προπόνηση πριν από το ματς, στην οποία και πάλι ο Βράνιες θα δουλέψει στους κανονικούς ρυθμούς μαζί με την ομάδα.

Επομένως, αν δεν αισθανθεί κάποια ενόχληση, θα είναι έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ. Κατά τα άλλα ο Μπακάκης, ο Τσιγκρίνσκι και ο Αλμέιδα, συνέχισαν με κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ