ΑΕΚ

Προπονήθηκε ο Σιμόες με την ΑΕΚ, παίζει στη Βέροια

Προπονήθηκε ο Σιμόες με την ΑΕΚ, παίζει στη Βέροια
Γκάλο Σιμόες INTIME SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες παρά τον τραυματισμό του στην Τούμπα θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Δευτέρας με την Βέροια καθώς την Παρασκευή ακολούθησε το φουλ πρόγραμμα.

Ο τραυματισμός του Αντρέ Σιμόες στην Τούμπα δεν ήταν σοβαρός. Αλλά ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι και το ματς με την Βέροια την προσεχή Δευτέρα (28/9), είναι λίγος. Γι αυτό και ο Τραϊανός Δέλλας ανησυχούσε. Όμως ο Πορτογάλος μέσος στη προπόνηση της Παρασκευής δεν αισθάνθηκε καθόλου ενοχλήσεις, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και ο τεχνικός της ΑΕΚ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βέροια

Και φυσικά το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί και πάλι κανονικά στην ενδεκάδα. Κατά τα άλλα, οι επιλογές του Δέλλα για την αποστολή του παιχνιδιού με την Βέροια, δεν διαφέρουν καθόλου απ’ αυτές που είχε κάνει για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ