ΑΕΚ

Προληπτικά εκτός φιλικού ο Βράνιες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Βράνιες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο φιλικό με τον Πλατανιά, προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει των παιχνιδιών με την Μπριζ.

Ακόμα πιο μακρύ, έγινε το ήδη γεμάτο ονόματα απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό (10/8) φιλικό με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Εκτός από τον Γιακουμάκη, τον Γκάλο, τον Μπακασέτα, τον Λαμπρόπουλο, τον Μπάρκα και τον Τζανετόπουλο, που είναι τραυματίες, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ούτε τον Όγκνιεν. Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ είναι από τους παίκτες, που ήδη από χθες (8/8) διαβάσατε στο Sport24, πως είναι καταπονημένοι και δεν ακολούθησαν τους ίδιους ρυθμούς προπόνησης, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Κάποιες ενοχλήσεις στην γάμπα αισθάνθηκε ο Βράνιες. Και κρίθηκε προτιμητέο να προφυλαχθεί ο παίκτης, ενόψει των παιχνιδιών με την Μπριζ.

Οι 25 της αποστολής για το φιλικό είναι οι εξής:

Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπάμπης, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρος, Γιούσης, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αλμέιδα, Λιβάια, Μεληκιώτης, Αντωνίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ