ΑΕΚ

Προκλητικός Βράνιες σε Σεμπά: "Μην κλαις μικρέ μου..."

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για μια ακόμη φορά ο Όγκνιεν Βράνιες προκάλεσε με ποστάρισμά του στο Ιnstagram και τώρα στο στόχαστρό του μπήκε ο Σεμπά, τον οποίον χλεύασε ανοιχτά. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε και το σχόλιο που έκανε, το οποίο αρχικά ήταν διαφορετικό.

Πριν περίπου δυο μήνες, ο Όγκνιεν Βράνιες είχε ανεβάσει στο Instagram την εικόνα από το τραγούδι των Iron Maiden "The Reincarnation of Benjamin Breeg" πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, που έδειχνε τον "Eddie" με σημαία της ΑΕΚ μπροστά από έναν τάφο, στον οποίο έγραφε "Θύρα 7".

Μάλιστα, επιστρατεύτηκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ για να κατεβάσει την ανάρτησή του, διότι πολλοί την συσχέτισαν με τα 21 θύματα της Θύρας 7 στις 8/2/81, κάτι βέβαια που ο ίδιος δεν γνώριζε. Και αν δεν γνώριζε, το έμαθε...

Φαίνεται όμως ότι συνεχίζει τις προκλήσεις ο Βόσνιος αμυντικός, ο οποίος δεν βάζει μυαλό. Αυτή την φορά, ανέβασε φωτογραφία που τον δείχνει να κρατάει το κεφάλι του Σεμπά και κάτι να του λέει, βάζοντας το λεκτικό "Μην κλαις μικρέ μου...". Στην αρχή μάλιστα είχε γράψει "Μην κλαις... μικρούλα μου", αλλά το άλλαξε στην συνέχεια, διότι κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος στο γένος. Πάντως, η ανάρτηση υπάρχει κανονικά στο προφίλ του!

Προκλητικός Βράνιες σε Σεμπά: "Μην κλαις μικρέ μου..."
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ