ΑΕΚ

Ποτέ χωρίς τον αρχηγό

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Σιμόες EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες δεν έχει χάσει κανένα ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ από την ημέρα που ήρθε στην ΑΕΚ και ούτε τώρα θέλει να λείψει από τη σπουδαία αναμέτρηση της Κυριακής (11/3).

Δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που συχνά μένει εκτός ενδεκάδας. Άλλωστε σ’ αυτή την τριετία του στην ΑΕΚ, έχει φορτωμένα στα παπούτσια του χιλιάδες αγωνιστικά λεπτά. Γι αυτό και τώρα του κακοφαίνεται πολύ, που ήδη έχει χάσει δυο ματς (Λάρισα, Πανιώνιο) λόγω μυϊκού τραυματισμού και που (θεωρητικά) θα πρέπει να δώσει «μάχη» για να προλάβει το ντέρμπι της Τούμπας.

Όμως ο Αντρέ Σιμόες είναι αποφασισμένος να δώσει κανονικά το παρών στο κυριακάτικο (11/3) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από ένα τέτοιο ματς, που πιθανότατα θα κρίνει τίτλο, ο Πορτογάλος χαφ δεν έχει σκοπό να λείψει. Άλλωστε ο Σιμόες, από τότε που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, το καλοκαίρι του 2015, δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε Ολυμπιακό Στάδιο και σε ΟΑΚΑ, σε πρωτάθλημα, σε play off, σε κύπελλο. Ήταν σ’ όλα παρών. Όπως επίσης ήταν και σ’ όλα τα φετινά ντέρμπι παρών.

Γι αυτό και ήδη από σήμερα (7/3), που οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στα Σπάτα μετά το διήμερο ρεπό, ο Σιμόες θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές στην προπόνηση. Ακόμα και κομμάτι του κανονικού προγράμματος θα επιχειρήσει να βγάλει.

Με τις κρίσιμες μέρες πάντως, να είναι η αυριανή (8/3) και η Παρασκευή (9/3), αλλά με τον Σιμόες να είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί, προκειμένου την Κυριακή (11/3) να βρεθεί κανονικά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ