ΑΕΚ

Πόνσε: "Θέλω να σκοράρω με τον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πόνσε μίλησε για τα γκολ του αλλά και το ματς της Κυριακής (3/2) που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από τα 12 γκολ που έχει πετύχει ο Έκι Πόνσε στο φετινό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, κανένα δεν είναι σε ντέρμπι. Και μ’ ένα ακόμα βραβείο πολυτιμότερου παίκτη στο χέρι, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Αργεντινός φορ μίλησε για τον στόχο που έχει βάλει, να βρει «δίχτυα» και την Κυριακή (3/2) στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σαν να είναι η πρώτη φορά. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο αλλά είμαι πιο χαρούμενος για τη νίκη ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για το επόμενο ματς».

-Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και για το ότι δεν έχει σκοράρει σε ντέρμπι:
«Είναι επιθυμία σε προσωπικό επίπεδο για να σκοράρω. Περιμένουμε το παιχνίδι αυτό γιατί θέλουμε πολύ να παίξουμε και να κερδίσουμε».

-Για το άγχος της ΑΕΚ στο τέλος:
«Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι με 4 και 5 γκολ. Μπορεί να γίνουν κάποια λάθη, αλλά δεν μας παίρνει τη χαρά για τη νίκη.Αποκτούμε αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι».

-Για το πώς βλέπει το μέλλον του στην ΑΕΚ:
«Αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα, στην Αθήνα και με τον κόσμο της ΑΕΚ. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Δεν ξέρω που θα είμαι την επόμενη σεζόν, αλλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ