ΑΕΚ

Το παράπονο του Πόνσε

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προσαρμογή και ρυθμό έχει βρει πλέον ο Πόνσε και περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Το παράπονο του Αργεντινού φορ και το σχέδιο του Ουζουνίδη.

Η αλήθεια είναι πως έστω και αν ο ίδιος ο Έκι Πόνσε είχε βάλει το… χεράκι του, λόγω αναποφασιστικότητας, στην καθυστέρηση της μετακίνησης του στην ΑΕΚ, αν γύριζε τον χρόνο πίσω, πολύ θα ήθελε να είχε τελειώσει νωρίτερα η μεταγραφή.

Βλέπετε, το γεγονός πως όταν ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα στην Τρίγκορια βρήκε το όνομα του μόνο στην λίστα με τους υπό παραχώρηση και όχι σ’ αυτούς που θα ξεκινούσαν προετοιμασία, αλλά και ο ερχομός του στην ΑΕΚ μετά το βασικό στάδιο της δουλειάς στην Πολωνία, δεν του έκαναν καθόλου καλό.

Χρειάστηκε να δουλέψει πολύ και σκληρά αυτές τις περίπου 50 μέρες που βρίσκεται στην Ένωση, προκειμένου να βρει και τον ρυθμό του και τα πατήματα και να καλύψει το χαμένο έδαφος ως προς τον βαθμό ετοιμότητας. Όμως πλέον ο Πόνσε αισθάνεται καλά. Και ως προς την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και την προσαρμογή του στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός μετρά δυο παρουσίες στην βασική ενδεκάδα, σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο πρώτο, απέναντι στον ΠΑΣ, βρήκε δίχτυα. Στο δεύτερο, στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, δεν το κατάφερε. Και το φέρει βαρέως. Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει σχεδόν δέκα μέρες από τότε.

Όχι μόνο επειδή για κάθε επιθετικό, το γκολ είναι τροφή. Αλλά κυρίως επειδή είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει και δεν το κατάφερε. Ειδικά για δυο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, που βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά το τελείωμα του βρήκε σε αντίπαλο, ο Πόνσε έχει ακόμα να λέει στους συμπαίκτες του.

Πάντως το σημαντικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι πως βλέπει τον Αργεντινό επιθετικό να έχει βρει και τον ρυθμό του αλλά και να είναι πλέον καλά και δυνατός στο γήπεδο. Άλλωστε, ο τεχνικός της ΑΕΚ πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Πόνσε και στην επίδραση που μπορεί να έχει στο παιχνίδι της ομάδας.

Είναι εξάλλου μια επιλογή για την οποία ξόδεψε ακόμα και χρόνο, προκειμένου να μπορέσει να την έχει στην διάθεση του. Και πλέον βλέπει ο Ουζουνίδης πως ο Πόνσε είναι έτοιμος για να μπορεί να αποτελεί βασική επιλογή για την γραμμή κρούσης. Όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ