ΑΕΚ

Πόνσε: "Αν αποφάσιζα εγώ, πιθανότατα να έμενα"

Πόνσε: "Αν αποφάσιζα εγώ, πιθανότατα να έμενα"

Ο Έσε Πόνσε σε συνέντευξή του είπε πώς αν ήταν στο χέρι του το θέμα της παραμονής και του χρόνου στην ΑΕΚ, τότε πιθανότατα θα παρέμενε "κιτρινόμαυρος".

Στη NOVA μίλησε ο φορ της ΑΕΚ, Έσε Πόνσε στο πλαίσιο της αναμέτρησης που δίνει το Σάββατο (23/2, 19:30) η ομάδα του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Ένωση και τι θα έκανε αν ήταν στο χέρι του η παραμονή στα Σπάτα και τη νέα σεζόν: " Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου. Έχω την οικογένεια μου και υπάρχουν κι άλλα μέρη που εμπλέκονται. Αν αποφάσιζα εγώ θα έλεγα πως πιθανότατα θα έμενα. Αν παραμείνω και του χρόνου θα είμαι ο ίδιος και θα βοηθήσω την ομάδα. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί."

Σχετικά με την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, σχολίασε: " Όσοι είμαστε στην ΑΕΚ ξέρουμε ότι σε κάθε ματς πρέπει να κερδίζουμε. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους φιλάθλους, στη διοίκηση αλλά και σε εμάς τους ίδιους που παίζουμε στην ΑΕΚ."

Για την εβδομάδα που ακολούθησε της ήττας από τον Ολυμπιακό, είπε: " Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Αυτό που προσπαθήσαμε ήταν να αφήσουμε πίσω το τελευταίο παιχνίδι και μέσω της δουλειάς να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες."

Όσον αφορά στη "μάχη" του με τον Κουλούρη για το βραβείο του πρώτου σκόρερ, σημείωσε: " Είναι ένας όμορφος ανταγωνισμός. Θέλω να τον συγχαρώ τον Κουλούρη που βοηθάει την ομάδα του. Ελπίζω να συνεχίσουμε και οι δύο να βοηθάμε τις ομάδες μας."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ