ΑΕΚ

Πογέτ σε δίλημμα

Πογέτ σε δίλημμα
Πογέτ INTIME SPORTS

Ανάμεσα σε σύστημα μ’ έναν ή δυο σέντερ φορ, βρίσκεται ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του κυριακάτικου (6/12) ματς της ΑΕΚ με την Καλλονή

Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, τα διλήμματα του Γκουστάβο Πογέτ περιοριζόντουσαν στα πρόσωπα και σε μια ή δυο θέσεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Τώρα οι αποφάσεις έγιναν πολύ πιο περίπλοκες για τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Και σχεδόν ένα 24ώρο πριν από το ματς με την Καλλονή, έχει δίλημμα ακόμα και για το σύστημα που θα επιλέξει. Όπως φαίνεται, το σχήμα με τους δυο επιθετικούς πήγε πιο καλά απ’ όσα περίμενε ο Πογέτ στο ματς του κυπέλλου. Και έβαλε τον τεχνικό της ΑΕΚ σε σκέψεις ακόμα και για πιο άμεση εφαρμογή, απ’ ότι αρχικά είχε στο μυαλό του. Ίσως μεγάλο ρόλο σ’ αυτό παίζει και η ετοιμότητα του Ράφικ Τζεμπούρ, να βγάλει ένα ολόκληρο 90άλεπτο.

Από την άλλη μεριά, ο Πογέτ πάνω απ’ όλα θέλει τη νίκη (και) στο αυριανό (6/12) παιχνίδι με την Καλλονή. Γι αυτό και έχει στο μυαλό του πως ίσως θα ήταν πολύ πιο… ασφαλές να διατηρήσει το 4-3-3. Σχήμα που έδωσε στην ΑΕΚ τους τρεις βαθμούς και με τον Πανθρακικό και με τον Παναιτωλικό.

Στην χθεσινή (4/12) προπόνηση, ο Πογέτ δεν έκανε κάποια δοκιμή ή κάποιο δίτερμα που να φανερώνει τις σκέψεις του. Με βάση τα… πεπραγμένα του Ουρουγουανού όλες τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι πολύ πιθανό να μην κάνει κάποια δοκιμή ούτε στη σημερινή (5/12) τελευταία προπόνηση. Στις δηλώσεις που έκανε στηνNova, ο Πογέτ ήταν αινιγματικός και χαρακτήρισε ως «μια επιλογή» το σχήμα με τα δυο φορ. Και όπως όλα δείχνουν, ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ τα έχει όλα στο… τραπέζι, για να αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Με την αίσθηση πάντως που υπάρχει στα Σπάτα, να είναι πως τελικά η επιλογή θα είναι το σύστημα με τους δυο επιθετικού

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ