ΑΕΚ

Πογέτ: "Πήγαμε καλά, να πάμε καλύτερα"

Πογέτ: "Πήγαμε καλά, να πάμε καλύτερα"
INTIME SPORTS

Εύσημα έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στους παίκτες του για τη νίκη με τον Πανθρακικό αλλά επεσήμανε και τους τομείς που επιβάλλεται να βελτιωθεί η ΑΕΚ. Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσης ο Ντίντακ.

Εύσημα έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στους παίκτες του για το παιχνίδι στην Κομοτηνή και τη νίκη, αλλά επεσήμανε και τους τομείς που η ΑΕΚ πρέπει να βελτιωθεί.

Το πρώτο ζητούμενο για τον Γκας Πογέτ είναι η νίκη. Σε κάθε ματς και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Γι αυτό και αμέσως μετά την λήξη του ματς στην Κομοτηνή, αγκάλιασε τους ποδοσφαιριστές του και έδωσε συγχαρητήρια.

Γι αυτό και την Τρίτη (24/11) τους απένειμε τα εύσημα καταρχήν για το αποτέλεσμα. Ωστόσο ο Πογέτ εντόπισε αδυναμίες στο παιχνίδι της ΑΕΚ και μάλιστα πολλές. Και στη σημερινή του ομιλία στο γήπεδο, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Ουρουγουανος τεχνικός ζήτησε δουλειά προκειμένου να διορθωθούν οι αδυναμίες.

"Είμαι χαρούμενος για το γεγονός πως πήραμε τη νίκη. Αυτός άλλωστε ήταν ο πρώτος και βασικός στόχος μας. Βελτιωθήκαμε σε αρκετούς τομείς, αλλά φάνηκε ότι πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν η κατοχή μπάλας.

Χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα, ειδικά στη μεσαία γραμμή και δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας κάνει επιθέσεις. Κάναμε πολλά λάθη.

Πρέπει να δουλέψουμε πολύ τις επόμενες μέρες και να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι", ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

Μέσα και ο Ντίντακ

Εν τω μεταξύ, ο Γκουστάβο Πογέτ έχει πλέον καθε λόγο να είναι πανευτυχής . Όχι φυσικά επειδή έκανε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της ΑΕΚ, αλλά διότι πλέον βλέπει λευκό το απουσιολόγιο του.

Ο Ντίντακ Βιλά στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε για πρώτη φορά το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοπους συμπαίκτες του.

Ήταν η πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πλέον ο Ισπανός μπακ φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και είναι έτοιμος να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Πογέτ.

Επίσης εκείνο που φάνηκε σήμερα, είναι πως ο Θέσαρ Άρθο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ισπανός στόπερ είχε αισθανθεί ενοχλήσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό.

Μάλιστα είχε διαμαρτυρηθεί προς τον πάγκο, πως τον "τραβούσε" το πόδι του. Όμως φαίνεται πως τελικά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ