ΑΕΚ

Πογέτ: "Όλο και περισσότερο οπαδός της ΑΕΚ"

Πογέτ: "Όλο και περισσότερο οπαδός της ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ υποστήριξε πως το γεγονός ότι δένεται όλο και πιο πολύ με την ΑΕΚ, ενδεχομένως να κρίνει την απόφαση παραμονής του, στον πάγκο της Ένωσης μετά το καλοκαίρι.

Όσες φορές έχει κληθεί ο Γκουστάβο Πογέτ να απαντήσει σε ερώτηση που αφορά το μέλλον του, παραπέμπει στην κουβέντα που θα γίνει με την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν.

Όμως κάθε φορά ο Ουρουγουανός τεχνικός, φροντίζει να δώσει και ένα... στοιχείο, που ενδεχομένως να κρίνει την απόφαση του. Αυτή την φορά, μιλώντας στη Nova, ο Πογέτ τόνισε πως το γεγονός πως όλο και περισσότερο γίνεται οπαδός της ΑΕΚ, αυτό μπορεί να παίξει ρόλο. Ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και στο ματς με τον Ηρακλή αλλά και τις απουσίες λόγω καρτών.

"Όταν η ομάδα νικάει, μας βοηθάει όλους και μας φέρνει πιο κοντά με τον κόσμο. Αυτό είναι σίγουρα θετικό και ενδεχομένως να παίξει ρόλο για το μέλλον. Σίγουρα με επηρεάζει θετικά και φυσικά δεν είναι μόνο δικό μου θέμα αλλά όλου του προπονητικού τιμ.

Όταν ερχόμαστε και μένουμε σε μια ομάδα, νιώθουμε όλο και περισσότεροι οπαδοί της. Όταν χάνει η ομάδα υποφέρουμε, όταν νικάει το διασκεδάζουμε και εννοείται ότι αυτό μας επηρεάζει για όποια απόφαση πάρουμε στο μέλλον. Όχι μόνο στο επόμενο ματς, αλλά τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα έχουμε ένα δύσκολο έργο, αφού θα λείπουν αρκετοί παίκτες μας λόγω τιμωρίας.

Αυτοί οι παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο για να τους αντικαταστήσουν θα πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα και να ανταποκριθούν. Θα είναι κάποιες ευκαιρίες που δεν έρχονται συχνά, άρα θα πρέπει να τις εκμεταλλευθούν. Νομίζω ότι από τους αγώνες που παίξαμε στο κύπελλο με τον Ηρακλή μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι, ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, γι' αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Είμαι πάντα υπέρ της ισορροπίας και πιστεύω ότι ούτε πρέπει να δραματοποιούμε την μια ήττα, ούτε και να πανηγυρίζουμε υπερβολικά για μια νίκη. Θέλω να βασιστώ περισσότερο στην εικόνα που είχαμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα και σε μια βάση αποτελεσμάτων που έχουμε και όχι μόνο στο τελευταία παιχνίδι", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός τεχνικός.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ