ΑΕΚ

Πογέτ: "Μπαίνουμε για δουλειά"

Πογέτ: "Μπαίνουμε για δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ απέφυγε τις μεγάλες ομιλίες στην προπόνηση της Τρίτης, όντας λιτός πλην σαφής στις οδηγίες του προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Στην πρώτη προπόνηση που έκανε στα Σπάτα την προηγούμενη Πέμπτη ο Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στους παίκτες του και εντός των αποδυτηρίων αλλά και κατ’ ιδίαν σε τετ α τετ ακόμα και κατά την διάρκεια των ασκήσεων.

Παραμονές του ντέρμπι, επίσης ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε πολύ στους ποδοσφαιριστές του. Και έδειξε πως είναι ένας προπονητής που επιδιώκει να έχει επαφή με τους παίκτες του και μάλιστα συνεχή. Εκείνο όμως που σήμερα (3/11) φάνηκε, είναι πως ο Πογέτ είναι και ένας προπονητής που δεν ξοδεύει αλόγιστα αυτή την επικοινωνία με τους παίκτες.

Ούτε έχει σκοπό να αναλώνεται σε μεγάλες ομιλίες. Και παρόλο που σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση μετά το ντέρμπι, καθώς χθες (2/11) υπήρχε ρεπό, ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε ελάχιστα στους παίκτες του. Μια μόνο φράση τους είπε και στη συνέχεια τους έβγαλε στο γήπεδο για δουλειά.

"Κρίνοντας αποκλειστικά και μόνο το αποτέλεσμα, σε σχέση με τα δυο προηγούμενα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Τίποτε άλλο. Βγαίνουμε στο γήπεδο για δουλειά", είπε ο Πογέτ που παρότι είχε μια πρώτη σκέψη για μια διπλή προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, προς το παρόν δεν πρόκειται να το υλοποιήσει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ