ΑΕΚ

Πογέτ: "Μόνο η νίκη μετρούσε"

Πογέτ: "Μόνο η νίκη μετρούσε"
INTIME SPORTS

Πρώτα με σφιγμένη γροθιά προς τον κόσμο και μετά αγκαλιάζοντας τους παίκτες, ο Γκουστάβο Πογέτ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Ουρουγουνός ξεκαθάρισε πως μόνο το αποτέλεσμα στην Κομοτηνή, ήταν αυτό που μετρούσε.

Είναι αλήθεια πως ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν στην Κομοτηνή πιο πιεσμένος και πιο αγχωμένος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Φάνηκε από τον έντονο τρόπο που έζησε το ματς, φάνηκε ακόμα και από τον τρόπο που πανηγύρισε τη νίκη. Πρώτα μπροστά στο πέταλο των οπαδών της ΑΕΚ με σφιγμένη την γροθιά και μετά στα αποδυτήρια αγκαλιάζοντας τους παίκτες του και δίνοντας συγχαρητήρια.

Μάλιστα ο Πογέτ παραδέχθηκε πως αυτό που κυρίως μετρούσε για την ΑΕΚ στο ματς με τον Πανθρακικό, ήταν η νίκη, προκειμένου να πάρει η ομάδα δύναμη για τη συνέχεια. "Σήμεραγια εμάς μετρούσε η νίκη για να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Μετά το καλό ξεκίνημα, δώσαμε την εικόνα οτι θέλαμε να μείνουμε σε αυτό το 1-0.

Φάνηκε η νευρικότητα από την ανάγκη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν χωρά αμφιβολία οτι πρέπει να βελτιωθούμε πολύ με την μπάλα. Ευχαριστημένος είμαι μόνο από τα είκοσι λεπτά στην αρχή. Χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, στο πρώτο μέρος μου άρεσε περισσότερο η ομάδα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον ματς και τον καιρό. Είμαι όμως σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος" τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ που έδωσε κανονικά αύριο (23/11) ρεπό στους παίκτες του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ