ΑΕΚ

Πογέτ: "Δύσκολο το άδειο γήπεδο"

Πογέτ: "Δύσκολο το άδειο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του με 5-0 απέναντι στην ΑΕΛ. Στάθηκε στο άδειο γήπεδο ο Ουρουγουανός κόουτς της "Ένωσης".

Προφανώς και ο Γκουστάβο Πογέτ δεν πρόκειται να στήσει… πανηγύρι στα αποδυτήρια για τη νίκη με 5-0 στη Λάρισα. Αλλά έχει πολλούς λόγους να είναι ικανοποιημένος. Από το γεγονός πως οι παίκτες του έκαναν καλά την δουλειά που έπρεπε, μέχρι ότι αντεπεξήλθαν στις δύσκολες συνθήκες, ενός άδειου γηπέδου. Μάλιστα στις άδειες εξέδρες, ο Πογέτ έδωσε μεγάλη σημασία, παρότι το ματς ήταν έτσι κι αλλιώς εκτός έδρας.

Αναλυτικά, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν και από τις δύο ομάδες καθώς είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζονται σε ένα άδειο γήπεδο.

Πιστεύω πως ένας ποδοσφαιριστής ευχαριστιέται να αγωνίζεται σε ένα γεμάτο γήπεδο και αυτό που συνέβη σήμερα ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτούς.

Γνωρίζαμε πως τα πρώτα 20-25 λεπτά η ΑΕΛ θα μας πίεζε και έπρεπε να προσέξουμε, αλλά και να πετύχουμε κάποιο γρήγορο γκολ. Εκτός, από τη μία φάση του Πάτο που μπλόκαρε ο Ανέστης, μετά ξέραμε πως έχουμε το χρόνο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Καταφέραμε να πάρουμε μία καλή νίκη και έτσι θα έχουμε μία χαρούμενη επιστροφή μέχρι την Αθήνα τέσσερις ώρες μέχρι τη βάση μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ