ΑΕΚ

Πογέτ: "Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια που με αφορούν"

Πογέτ: "Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια που με αφορούν"
Πογέτ INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ υποστήριξε ότι δεν επηρεάζεται από τα σχόλια που γίνονται για αυτόν, ενώ τόνισε πως θα φανεί στο γήπεδο κόντρα στον Πανθρακικό αν έκανε καλά που έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Η κουβέντα στην ΑΕΚ κινείται τις τελευταίες μέρες γύρω από δύο άξονες. Τις αλλαγές που κάνει ο Πογέτ στο αγωνιστικό μοντέλο της ομάδας αλλά και στην απόφαση για το τριήμερο ρεπό. Ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της Nova, τοποθετήθηκε και για την δυο ζητήματα, αλλά και για τον βαθμό ετοιμότητας του Τζεμπούρ.

Αρχικά είπε: "Είμαστε σαν να βρισκόμαστε σε κολέγιο. Συνεχώς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, άρα την Κυριακή θα είναι ένα δυνατό τεστ για μας, να δοκιμάσουμε αν κάνουμε σωστά τα πράγματα ή όχι. Στην ομάδα υπάρχει ηρεμία. Αυτές τις μέρες έχουμε δουλέψει πολύ για να βρούμε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Προφανώς με την πάροδο του χρόνου και των παιχνιδιών θα βελτιωνόμαστε. Ήδη κάποια απ' τα στοιχεία που βελτιώνουμε θα φανούν την Κυριακή κι αυτό είναι το κομμάτι του ποδοσφαίρου που μ' αρέσει περισσότερο απ' όλα. Να βλέπουμε τη βελτίωσή μας στον αγωνιστικό χώρο".

Για την απόφασή του να δώσει τριήμερο ρεπό, ενώ ήθελε να δουλέψει στη διακοπή, αλλά και τα σχόλια που έγιναν για αυτόν μετά την απόφασή του για επιπλέον ξεκούραση των παικτών του: "Ήταν απόφαση του προπονητή. Εκτός από την σωματική κούραση που υπάρχει, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ξεκουραστούν και πνευματικά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα άλλωστε έχουν πάρει πάρα πολλές πληροφορίες. Η χρησιμότητα του ρεπό των τριών ημερών θα φανεί την Κυριακή μέσα στο γήπεδο αν ήταν σωστή ή λανθασμένη. Σε ότι αφορά στα σχόλια εμένα προσωπικά δεν με απασχολούν και δε με επηρεάζουν".

Για τον Ράφικ Τζεμπούρ: "Βελτιώνεται από μέρα σε μέρα. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε την αυριανή προπόνηση, η οποία είναι η πιο σημαντική. Θα δούμε πόσο μπορεί να ανταποκριθεί και πόσες πιθανότητες έχει για να μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή".

Για τον Πανθρακικό: "Γνωρίζω τα χαρακτηριστικά στοιχεία του αντιπάλου, αλλά νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε εμείς να εφαρμόσουμε στο γήπεδο τα δικά μας χαρακτηριστικά. Αυτά που δουλέυουμε εδώ και λίγο καιρό. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για μας. Το λέω με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα παίξει η δική μου ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ