ΑΕΚ

Πληθαίνουν τα προβλήματα για τον Πογέτ

Πληθαίνουν τα προβλήματα για τον Πογέτ
Κορδέρο INTIME SPORTS

Άρχισε να… μακραίνει το απουσιολόγιο του Γκουστάβο Πογέτ, καθώς μετά τον Μάνταλο και τον Ντίντακ, προστέθηκε και ο Κορδέρο που τραυματίστηκε.

Πάνω που ο Γκουστάβο Πογέτ είχε αρχίσει να υπολογίζει πως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα έχει όλους (πλην του Μπρέσεβιτς που όμως δεν υπολογίζεται πριν τον Απρίλη) τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, έχουν αρχίσει να «φυτρώνουν» σαν μανιτάρια τα προβλήματα.

Πρώτα ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, μετά ακολούθησε ο Ντίντακ Βιλά και σήμερα (5/11) ήταν η σειρά του Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός μέσος υποφέρει από ένα διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και ακολούθησε μόνο θεραπεία. Μένει να φανεί στην αυριανή (6/11) προπόνηση, αν υπάρχει περίπτωση να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (8/11) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Η αυριανή προπόνηση θα είναι κρίσιμη και για τον Ντίντακ.

Ο Ισπανός μπακ έκανε και σήμερα θεραπεία αλλά και ένα ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα. Ενδεχομένως αύριο θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς, επιδιώκοντας να προλάβει το κυριακάτικο ματς. Πάντως δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Όσο για τον Μάνταλο, που και σήμερα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κρατά τα… πρωινά

Μια ελαφριά διαφοροποίηση φαίνεται πως μονιμοποιεί ο Πογέτ στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Ουρουγουανός προπονητής δείχνει πως θέλει να δουλεύει μόνιμα το πρωί. Γι αυτό και η αυριανή προπόνηση, παρόλο που είναι η προτελευταία πριν από παιχνίδι, θα ξεκινήσει στις 10.30, όπως και όλες οι προηγούμενες αυτή την εβδομάδα. Αντίθετα με τον Πογέτ, ο Δέλλας συνήθιζε να βάζει απόγευμα τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, όταν υπήρχε ματς την Κυριακή.

Ο Πογέτ φανέρωσε τις σκέψεις του

Μπορεί και ο Χρήστος Αραβίδης να είναι πλέον ετοιμοπόλεμος αλλά και ο Ράφικ Τζεμπούρ να έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Όμως στη σημερινή (5/11) προπόνηση της ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ έδειξε πως οι πρώτες του σκέψεις είναι να μην κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός δηλαδή από τις… προβλεπόμενες λόγω των απουσιών. Γι αυτό και στο σημερινό δίτερμα ο Ουρουγουανός έβαλε στους «βασικούς» τον Ντιέγκο Μπουονανότε στην θέση του τραυματία Μάνταλου αλλά και τον Άρη Σοϊλέδη στην θέση του Ντίντακ που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Κατά τα άλλα, ο Πογέτ διατήρησε τους υπόλοιπους εννέα που είχαν ξεκινήσει «βασικοί» και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με τον Μακόλεϊ Κρισάντους δηλαδή, να κρατά την θέση του στην κορυφή της επίθεσης και τον Χρήστο Αραβίδη στη σημερινή προπόνηση να παίζει με την ομάδα των «αναπληρωματικών». Ενώ ο Ράφικ Τζεμπούρ έμεινε εκτός «διπλού», καθώς μετρά μόλις δυο προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς, μετά από δυο μήνες απουσίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ