ΑΕΚ

Πλατέλλας: "Σκληρή δουλειά να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που πρέπει"

Πλατέλλας: "Σκληρή δουλειά να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που πρέπει"

Τη συνέχεια τη δουλειάς προκειμένου να πετύχει η ΑΕΚ το στόχο της, προανήγγειλε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη με 7-0 επί της Επισκοπής.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, σκόρερ του ενός από τα επτά τέρματα που πέτυχε η ΑΕΚ στο ματς με την Επισκοπή, μίλησε για τη σημασία της νίκη, τη χαρά που έδωσαν στον κόσμο αλλά και την απόδοση του.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη με ευρύ σκορ και πιο πολύ χαρούμενοι που δώσαμε αυτή τη χαρά στον κόσμο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει."

Όσον αφορά την απόδοση του τόνισε: "Όντως στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είχα ξεκινήσει καλά, ωστόσο δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και μαζί με τις οδηγίες των προπονητών μου γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα το γεγονός ότι σκοράρω στα τελευταία 3 ματς μου ανεβάζει την ψυχολογία και πιστεύω ότι η απόδοση μου είναι καλή."

Μάνταλος: "Καταφέραμε αυτό που μας έλειπε"

Ο MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στην Επισκοπή, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ από τα επτά μίλησε για τη σημασία της νίκης και το χατ τρικ που έκανε με αποτέλεσμα η ομάδα να κερδίσει με μεγάλο σκορ.

" Σήμερα καταφέραμε να κάνουμε πράξη αυτό που μας έλειπε στους προηγούμενους αγώνας, δηλαδή να σκοράρουμε πολλές φορές. Είναι η πρώτη φορά που κάνω χατ τρικ στην καριέρα μου και το συναίσθημα αυτό είναι ωραιότερο γιατί κατάφερε η ΑΕΚ να κερδίσει με πολλά γκολ", είπε μεταξύ άλλων ο Μάνταλος.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ