ΑΕΚ

"Πιθανό να κλείσει η συμφωνία"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τους Γάλλους, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κλείσει μέσα στην εβδομάδα η μεταγραφή του Γιόχανσον στην Τουλούζ.

Έτσι κι αλλιώς ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τις επόμενες μέρες, είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση του Γιάκομπ Γιόχανσον. Θα καθίσει στο τραπέζι με τον Σουηδό μέσο, προκειμένου να κάνει την τελευταία απόπειρα για συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου.

Αν προκύψει αδιέξοδο, προφανώς και θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί τρόπος παραχώρησης του Γιόχανσον, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Άλλωστε η Τουλούζ, που ήδη έχει προσεγγίσει την ΑΕΚ, δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει το κυνήγι του Σουηδού μέσου. Το αντίθετο. Σύμφωνα με τον "τιτίβισμα" του δημοσιογράφου του Ρεμί Μπουχαγιάρ της "La Dépêche du Midi", το οποίο μάλιστα αναπαράγουν πολλά γαλλικά Μέσα, το θέμα του Γιόχανσον θα ανοίξει και πάλι για την Τουλούζ μέσα στην εβδομάδα και έχει πολλές πιθανότητες να κλείσει θετικά.

Οι Γάλλοι αρχικά προσέγγισαν την ΑΕΚ με προοπτική να δώσουν ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου για τον Σουηδό μέσο και βρήκαν άρνηση. Επομένως για να κλείσουν την συμφωνία, θα χρειαστεί να ανεβάσουν την πρόταση τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ