ΑΕΚ

Πίστη Ανέστη για διπλό στα "Πηγάδια"

Πίστη Ανέστη για διπλό στα "Πηγάδια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα επικρατήσει στα "Πηγάδια" της Ξάνθης (15/10, 20:30) και θα φύγει νικήτρια εμφανίστηκε ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας, Γιάννης Ανέστης. Τι είπε για την Εθνική ομάδα.

Την πίστη του πως η ΑΕΚ θα επικρατήσει της Ξάνθης στα "Πηγάδια" (15/10, 20:30) για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή εξέφρασε ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας, Γιάννης Ανέστης, ο οποίος μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μίκαελ Σκίμπε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, λέγοντας πως αποτελεί μία προσωπική δικαίωση της δουλειάς του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επόμενη μέρα μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη: "Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Τρίπολη, αλλά δε μένω στην εμφάνιση, όσο στο αποτέλεσμα, αφού δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το αφήνουμε όμως πίσω. Είναι και η ήττα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε τις προηγούμενες 15 μέρες ήταν να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε ό, τι δεν κάναμε καλά στην Τρίπολη και να προετοιμαστούμε για το ματς με την Ξάνθη".

Για την δυσκολία που εμφανίζει η ΑΕΚ στα εκτός έδρας ματς: "Δε με ανησυχεί. Στα εκτός έδρας ματς είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για μας επειδή οι ομάδες είναι πιο κλειστές και μας περιμένουν. Εμείς οφείλουμε όμως να τις ανοίξουμε και να σκοράρουμε για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το τι διαφορετικό έχει φέτος η ομάδα και βρίσκει τρόπο να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας: "Από το πρώτο λεπτό δείχνουμε θέληση σε κάθε παιχνίδι και πίστη, γι' αυτό βρισκόμαστε ακόμα στην κορυφή".

Για το αν είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή απ' το να φτάσεις σ' αυτή: "Εννοείται. Πολλές ομάδες έχουν φτάσει στην κορυφή, αλλά δεν έχουν μείνει ως το τέλος. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, να παίρνουμε νίκες ως το τέλος για να παραμείνουμε στην κορυφή".

Για το αν είναι "κλειδί" τα εκτός έδρας ματς: "Εννοείται ότι μέσα απ' αυτά τα ματς θα κριθεί ο τίτλος. θα μας βοηθήσουν να πάρουμε παραπάνω ψυχολογία για να είμαστε ακόμα στην κορυφή".

Για το αν με τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη θα γίνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου: "Εννοείται, επειδή ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα. Θα μπούμε δυνατά από την αρχή, με σκοπό να σκοράρουμε γρήγορα και πιστεύω ότι στο τέλος θα νικήσουμε".

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: "Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με την ΑΕΚ, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες προκειμένου να βρούμε ένα κοινό σημείο ώστε να μπορέσω να μείνω στην ομάδα. Θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ, αν και όνειρό μου είναι να παίξω και στο εξωτερικό. Θα δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω ότι ως τον Ιανουάριο θα έχουμε εξελίξεις".

Για την Εθνική ομάδα και το αν η κλήση του αποτελεί δικαίωση: "Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω τα γαλανόλευκα. Ευχαριστώ τον κ. Σκίμπε που με επέλεξε στην 23άδα και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Είναι μια δικαίωση για μένα και μακάρι να πετύχω κάτι παραπάνω".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση στην κλήρωση για τα μπαράζ: "Περιμένουμε την κλήρωση. Θέλουμε να είμαστε τυχεροί. Σίγουρα και οι τέσσερις υποψήφιοι αντίπαλοι είναι πολύ καλές ομάδες για να βρίσκονται εδώ. Εγώ προτιμώ τη Δανία, αλλά όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν γίνει αυτό θα προκριθούμε στο μουντιάλ. Είναι δύο ματς, ένα εντός κι ένα εκτός έδρας. Πρέπει να μπούμε δυνατά απ' την αρχή, να σκοράρουμε και να προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε γκολ εκτός έδρας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ