ΑΕΚ

Πιάνει δουλειά ο Πογέτ

Πιάνει δουλειά ο Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ θα κάνει την Παρασκευή (30/10) ο Πογέτ και έχει ήδη αποκτήσει γνώση του υλικού και έχει κάνει προετοιμασία του προγράμματος

Πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στην Αθήνα και πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με την ΑΕΚ, ο Γκας Πογέτ αποκάλυπτε στο Sport24 τους… «κιτρινόμαυρους» στόχους και επιδιώξεις του . Πριν συναντηθεί με τον Μελισσανίδη για να δώσουν οριστικά τα χέρια, είχε προλάβει να μελετήσει προσεκτικά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ξάνθη και να ρίξει και ματιές στον προσεχή αντίπαλο στο ντέρμπι. Και πριν καν υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ένωση, θα πάει σήμερα (30/10) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, για να πιάσει δουλειά.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ο Πογέτ είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον ρόλο που ανέλαβε στην ΑΕΚ, που τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από την ομάδα. Άλλωστε γι αυτό και όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24, θέλει να κοουτσάρει εκείνος την Ένωση στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παρόλο που θα έχει προλάβει να κάνει μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα.

"Διαβασμένος" για όλα

Την πρώτη γνωριμία εκ του σύνεγγυς με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, θα την κάνει ο Πογέτ σήμερα στα Σπάτα. Όμως έχει ήδη προλάβει ο Ουρουγουανός να τους μελετήσει έναν προς έναν μέσω του βίντεο. Έχει παρακολουθήσει ήδη τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ. Και έχει φροντίσει να «φακελώσει» σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ. Ο Πογέτ και τα δυο 24ώρα που βρίσκεται στην Αθήνα, δεν έχει ξεκολλήσει από τον υπολογιστή του. Και δουλεύει προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του. Ακόμα και τον Παναθηναϊκό έχει μελετήσει για λίγο και έχει συλλέξει κάποια στοιχεία, τα οποία θα αναλύσει από σήμερα μαζί με τους δυο συνεργάτες του.

Η "γεμάτη" μέρα του

Ο Πογέτ έχει πάρα πολλά που πρέπει να κάνει, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που τον τρομάζει. Το ακριβώς αντίθετο. Ίσως μάλιστα αυτό είναι και ένα στοιχείο που τον εξιτάρει. Πάντως σίγουρα η σημερινή θα είναι μια πολύ γεμάτη μέρα. Πρώτα θα πάει στα Σπάτα προκειμένου να παρουσιαστεί από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και να τους γνωρίσει. Και φυσικά να κάνει μαζί με τον Στέλιο Μανωλά την πρώτη προπόνηση και να ενημερωθεί για την ομάδα. Στη συνέχεια θα πάει, μαζί με τον Ταρίκο και τον Ότγουεϊ στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της υπογραφής συμβολαίων. Και κατόπιν θα συνεχίσει να δουλεύει προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και σίγουρα θα έχει συνεχείς συσκέψεις με το επιτελείο του. Πιθανότατα και με τον Στέλιο Μανωλά.

Η αποστολή για το ντέρμπι

Υπό κανονικές συνθήκες, σήμερα θα πρέπει να γίνει και η επιλογή της αποστολής για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Όμως με δεδομένο πως σήμερα θα είναι η πρώτη μέρα του Πογέτ στα Σπάτα, είναι άγνωστο αν το πρόγραμμα θα τηρηθεί. Δεν αποκλείεται η επιλογή να γίνει στην αυριανή (31/10) τελευταία προπόνηση. Και είναι προφανές πως θα υπάρξει συνεργασία του Πογέτ με τον Μανωλά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ