ΑΕΚ

Πετυχημένο το πρώτο... ημίχρονο

Πετυχημένο το πρώτο... ημίχρονο
INTIME SPORTS

Πριν από το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους αστέγους και κάτι ανάλογο θα συμβεί και πριν από το παιχνίδι με την Καλλονή, που ακολουθεί.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ήταν εκτός αποστολής του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, πήγαν χθες (29/11) στο ΟΑΚΑ, φορτωμένοι με σακούλες με ήδη πρώτης ανάγκης. Το ίδιο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, αλλά και πολλοί παλαίμαχοι.

Το ίδιο και δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ, που πριν πάρουν την θέση τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, πέρασαν από το λευκό βανάκι του ΚΥΑΔΑ, για να αφήσουν είδη πρώτης ανάγκης και να στηρίξουν την δράση. Ήταν μόλις το πρώτο... ημίχρονο. Και ήταν απόλυτα πετυχημένο, καθώς το βανάκι γέμισε. Το δεύτερο ημίχρονο, θα διεξαχθεί στο ματς της Κυριακής με την Καλλονή.

Πάντως το ΚΥΑΔΑ ήδη ευχαρίστησε την ΑΕΚ, ενώ υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ:

"Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναιτωλικό το πρώτο ημίχρονο της κοινωνικής δράσης της ΑΕΚ με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που αδυνατούν –δυστυχώς- να καλύψουν βασικές καθημερινές ανάγκες, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. «Ότι σου περισσεύει, κάποιος το χρειάζεται» είναι το σύνθημα του ΚΥΑΔΑ και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μαζί με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές αλλά και τους εκπροσώπους της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος έσπευσαν να προσφέρουν είδη ανάγκης που ο απλός κόσμος χρειάζεται σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Πετυχημένο το πρώτο... ημίχρονο
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Νεστορίδης δίνει τη δική του βοήθεια

Την κοινωνική πρωτοβουλία της ΑΕΚ χαιρέτισε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ενώ την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρωτοβουλία της ευχαρίστησε με δηλώσεις της, στο σχετικό video, η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, Ελένη Κατσούλη.

Πετυχημένο το πρώτο... ημίχρονο
INTIME SPORTS

Κι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης

Στην κοινωνική δράση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχουν ήδη συνδράμει οι εταιρίες χορηγοί της ομάδας, ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, ORIFLAME και τα κανάλια NOVASPORTS, που ανέλαβαν χορηγοί επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας γονέας από τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη», που συνεργάζονται με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, προσέφερε τρόφιμα αξίας 2000 ευρώ. Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το δεύτερο ημίχρονο της κοινωνικής δράσης της ΑΕΚ θα… παιχθεί πριν από το εντός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Καλλονή. Θα είμαστε και πάλι όλοι εκεί!".

Πετυχημένο το πρώτο... ημίχρονο
INTIME SPORTS

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος, παραδίδει τη δική του βοήθεια

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ