ΑΕΚ

Πέτρος Μάνταλος: "Προσπαθούμε ν' αλλάξουμε την κατάσταση"

EUROPA LEAGUE / ÊÑÁÉÏÂÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÊÑÁÉÏÂÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε κρίση και ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για τις εξελίξεις στους "κιτρινόμαυρους".

Παραμονή της πρεμιέρας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Super League 1 απέναντι στην Ξάνθη (25/8, 22:00 Novasports 1HD), ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος μίλησε στη NOVA σχετικά με τα τελευταία αποτελέσματα της Ένωσης στην Ευρώπη, αλλά και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ο μεσοεπιθετικός των "κιτρινόμαυρων" τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο, ενώ σημείωσε ότι η άσχημη κατάσταση μετά από την ήττα με την Τραμπζονσπόρ υπάρχει ενότητα: "Το θετικό είναι πως εδώ μέσα το αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, ήταν ένα βαρύ σκορ, μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση. Στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ ξεκινήσαμε ιδανικά, δεχθήκαμε γκολ σε στατικές φάσεις, δώσαμε χώρους, κάναμε λάθη, και καταλήξαμε να έχουμε αυτό το σκορ. Τα δύο ματς δεν συγκρίνονται, στο δεύτερο με την Κραϊόβα είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης στη ρεβάνς γιατί είχαμε επιβληθεί στον πρώτο αγώνα".

Σχετικά με τις μεταπτώσεις στην απόδοση του συνόλου, εκεί ο Μάνταλος σημείωσε ότι χρειάζεται χρόνος: "Υπάρχουν μεταπτώσεις, το καταλαβαίνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά, εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με την τουρκική ομάδα. Ο προπονητής μας δίνει νέες ιδέες, χρειάζεται χρόνος. Στην Ελλάδα ο χρόνος είναι πολύτιμος, τα αποτελέσματα κρίνουν τους πάντες. Τα καλά αποτελέσματα θα μας βάλουν στο σωστό δρόμο".

Αναφορικά με την πίεση που δέχεται η ΑΕΚ, είπε: "Ολα τα χρόνια που είμαι εδώ, νιώθω πίεση, σε όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση, ο κόσμος θέλει να βλέπει αποτελέσματα και καλό ποδόσφαιρο, κι εμείς το ίδιο θέλουμε".

Από εκεί και πέρα ο Μάνταλος ρωτήθηκε και απάντησε για το ρόλο του στο γήπεδο: "Μου αρέσει ο ρόλος που μου δίνει ο νέος προπονητής, δεν θέλω να παίζω στη γραμμή, με βοηθάει στον τρόπο παιχνιδιού μου να παίζω περισσότερο στον άξονα, αλλά θέλουμε διάρκεια, η ομάδα κι εγώ προσωπικά".

Στη συνέχεια ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων" ανέλυσε λεπτομέρειες για την εικόνα της Ένωσης: "Ο καθρέπτης είναι το παιχνίδι, η ομάδα κάνει αρκετά λάθη, είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι που καλούμαστε να κάνουμε, πουλάμε αρκετά εύκολα την μπάλα, είμαστε ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις, πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι.

Έχουμε αρκετά παιχνίδια, θα έπρεπε να είμαστε καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Μας λείπει το κάτι παραπάνω, οι ποδοσφαιριστές κι ο προπονητής μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση.

Την πρώτη ημέρα μετά το ματς υπήρχε πίκρα, όλοι το σκεφτόμασταν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάναμε κακό παιχνίδι και σε συνδυασμό με το δεύτερο ματς με την Κραϊόβα, μας επηρέασε. Το θέμα είναι να το αφήσουμε στην άκρη".

Τέλος, ο 27χρονος παίκτης μίλησε για τον κόσμο της ΑΕΚ: "Ολα αυτά τα χρόνια έχουμε δείξει πως ο κόσμος παίζει καθοριστικό ρόλο στους αγώνες μας. Η φωνή του κόσμου θα μας βοηθούσε στο κακό μας διάστημα. Τον θέλουμε δίπλα μας. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος μας. Στο τέλος της σεζόν θέλω να είμαστε πρώτοι. Αυτό θέλω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ