ΑΕΚ

Περιμένει (και) τον Λιβάγια

Croatias's Marko Livaja stops the ball during the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja stops the ball during the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Αισιοδοξία πως το θέμα του Κροάτη φορ θα τελειώσει άμεσα για την ΑΕΚ και ο Χιμένεθ θα τον έχει σύντομα στις προπονήσεις στο Κίελτσε. Πίεση για να ξεκαθαρίσει άμεσα το… τοπίο

Ο Μανόλο Χιμένεθ πιάνει από σήμερα (30/6) το πρωί (10.00 ώρα Ελλάδας) δουλειά στο Κίελτσε για το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Στην διάθεση του έχει ήδη 21 ποδοσφαιριστές, όμως ήδη από αύριο (1/7) περιμένει και τους πέντε διεθνείς με την έξτρα άδεια, αλλά και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που είναι πλέον και με την βούλα παίκτης της ΑΕΚ.

Όμως στα "υλικά" που θα έχει ο Ισπανός τεχνικός για το "κτίσιμο" της ομάδας στην Πολωνία, ενδέχεται να προστεθεί και ένα ακόμα. Εξόχως σημαντικό.

Στην ΑΕΚ έχουν μπει στην τελική ευθεία, ώστε να κλείσουν την υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια. Άλλωστε εκείνο που προκύπτει από την Ισπανία, είναι πως η Λας Πάλμας θεωρεί ήδη "φευγάτο" τον Κροάτη φορ. Εξ ου και δεν τον συμπεριέλαβε στις λίστες με τους παίκτες που θα περάσουν από εργομετρικά, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας στις 10 Ιουλίου.

Επομένως εκείνο που απομένει για την ΑΕΚ, είναι, όπως όλα δείχνουν, να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον ίδιο τον Λιβάγια. Με την Ένωση να "πιέζει", προκειμένου το θέμα να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Άλλωστε εδώ που έχει φτάσει το πράγμα ή θα τελειώσει άμεσα ή δεν μπορεί να τραβήξει και να γίνει σίριαλ. Εξάλλου ο χρόνος είναι αυτός που πιέζει.

Ο Χιμένεθ θέλει το ταχύτερο την προσθήκη του σέντερ φορ, στην δουλειά που γίνεται στο Κίελτσε. Ενώ στην ΑΕΚ θέλουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του επιθετικού, για να ρίξουν όλο το βάρος στην απόκτηση του στόπερ, αλλά και ενός ακόμα παίκτη για την θέση των εξτρέμ.

Photo credits: (AP Photo/Gero Breloer)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ