ΑΕΚ

Περήφανος ο Χιμένεθ, παρών ο Μελισσανίδης

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα, ενώ παρών στην προπόνηση ήταν και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης.

"Θυμωμένος" δήλωνε ο Μανόλο Χιμένεθ αμέσως μετά το ματς με την Αούστρια, για το γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχαν όσα γκολ χρειαζόντουσαν, για να κερδίσουν το ματς. Στην πραγματικότητα όμως, ο Ισπανός τεχνικός είναι περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και για το γεγονός πως για ένα ακόμα ματς, κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος. Έστω και αν δεν την πήραν. Ο Χιμένεθ έδωσε συγχαρητήρια την Παρασκευή (29/9) στους ποδοσφαιριστές του για την συμπεριφορά τους και ζήτησε νίκη με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

"Μπορεί να μην κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά θέλω να σας πω ότι σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάνατε και την συμπεριφορά που δείξατε. Δεν εγκαταλείψατε την προσπάθεια σε καμία στιγμή. Σας το είχα πει και στο ματς με τον Ολυμπιακό, ότι θα ήμουν πάλι περήφανος για σας, ακόμα και αν δεν το είχατε κερδίσει, με την προσπάθεια που κάνατε. Και τώρα το ίδιο σας λέω. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αν είχαμε πετύχει νωρίτερα το γκολ. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε".

Παρών ο Μελισσανίδης

Πλέον έχει γίνει συνήθεια στα Σπάτα, η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πριν από σημαντικά παιχνίδια. Και μπορεί να μην υπάρχει ντέρμπι στο πρόγραμμα. Όμως το παιχνίδι στην Τρίπολη, είναι κομβικό. Άλλωστε ο Μελισσανίδης έχει τάξει πριμ 150.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης. Γι αυτό και έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση, όπως πολλές φορές έχει κάνει φέτος, για να στείλει μήνυμα στήριξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ