ΑΕΚ

"Πέρασε" η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ

"Πέρασε" η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ

Υπερψηφίστηκε στην Βουλή η τροπολογία που αφορά το έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Απόλυτη ικανοποίηση στους "κιτρινόμαυρους" για την απόφαση.

Κομβικός σταθμός στην πορεία της ΑΕΚ για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί να αποδειχθεί η σημερινή (11/4) μέρα.

Υπερψηφίστηκε στην Βουλή απ’ όλα τα κόμματα (πλην ΚΚΕ που όμως καταψήφισε ολόκληρο το νομοσχέδιο), η τροπολογία του νομοσχεδίου, που «στέλνει» την απόφαση για έγκριση των υψομετρικών μελετών για γήπεδα άνω των 15χιλιάδων θέσεων, στο υπουργείο Υποδομών. Και βεβαίως μ’ αυτό τον τρόπο ο φάκελος φεύγει από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Προφανώς αυτή η εξέλιξη – σταθμός, έφερε απόλυτη ικανοποίηση στην ΑΕΚ:

"Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο ονείρου του κόσμου της ομάδας μας» ήταν αυτά που έλεγαν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Πλέον υπάρχει πίστη στην ΑΕΚ πως έχουν μπει στην τελική ευθεία, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα και να μπουν τα θεμέλια για να κτιστεί το νέο σπίτι της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ