ΑΕΚ

Πέκχαρτ: "Κάναμε ένα βήμα πίσω"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ του δευτέρου γκολ της ΑΕΚ στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, Τόμας Πέκχαρτ, παραδέχθηκε ότι η Ένωση έκανε ένα "βήμα πίσω" σε σχέση με τα τελευταία ματς, ωστόσο έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει playoffs και Κυπέλλου.

Απογοήτευση για την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-3), στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League, επικρατεί στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ. Ο Τσέχος φορ της ΑΕΚ και σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης, Τόμας Πέκχαρτ, τόνισε στην κάμερα της "ΕΡΤ" ότι το αποτέλεσμα αποτελεί "βήμα προς τα πίσω" σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις της Ένωσης.

"Νομίζω ότι στα τελευταία ματς είχαμε καλή απόδοση, σήμερα ήταν ένα βήμα πίσω. Να κερδίσουμε δύο από τα επόμενα ματς για να είμαστε στα playoffs. Όλοι οι στόχοι μας είναι ανοικτοί, πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: "ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ"

Ο Τάσος Μπακασέτας απέδωσε την ήττα στην κακή εκκίνηση της ομάδας του και ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ στην καλή της ημέρα, δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

"Ο αντίπαλος είχε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο πιέσαμε, ισοφαρίσαμε, κυνηγήσαμε και το τρίτο γκολ. Αλλά, δυστυχώς, δεν ήρθε και το δεχθήκαμε. Όταν μπαίνουμε χαλαροί, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα δεχθούμε το γκολ. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Να ξεχάσουμε το πρώτο ημίχρονο και να δείξουμε ότι όταν παίζουμε σωστά, τα καταφέρνουμε.

Είναι κι ένα τεστ ενόψει Ολυμπιακού και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Όλες οι ομάδες έχουν ένα κακό φεγγάρι. Εμείς είχαμε ένα ημίχρονο. Εμείς, με εις βάρος μας ένα 2-0, γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά τελικά χάσαμε από μια περίεργη φάση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ