ΑΕΚ

Πάρτι με Ζλάταν και Μέλμπεργκ για Μαϊστόροβιτς

Sweden's national soccer team players Daniel Majstorovic, left and Zlatan Ibrahimovic, right, attend the training session of their team in Budapest, Hungary Friday, Sept. 4, 2009. Sweden will play against Hungary a World Cup 2010 qualification soccer match on Saturday. (AP Photo/Bela Szandelszky)
Sweden's national soccer team players Daniel Majstorovic, left and Zlatan Ibrahimovic, right, attend the training session of their team in Budapest, Hungary Friday, Sept. 4, 2009. Sweden will play against Hungary a World Cup 2010 qualification soccer match on Saturday. (AP Photo/Bela Szandelszky) ASSOCIATED PRESS

Με πάρτι μέχρι... πρωίας και παρέα τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Όλοφ Μέλμπεργκ, γιόρτασε τα γενέθλια του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Η διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και η τετραήμερη άδεια που είχε δώσει την προηγούμενη εβδομάδα ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για "απόδραση" και για τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ταξίδεψε στην πατρίδα του για να περάσει μέρες με την οικογένεια του, αλλά και για να γιορτάσει με φίλους του, τα επερχόμενα γενέθλια του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Expressen", ο Μαϊστόροβιτς μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, τον Όλοφ Μέλμπεργκ και μια παρέα περίπου 20 ατόμων, πήγαν στο κλαμπ "Hell’s Kitchen" για ένα πάρτι. Οικοδεσπότης ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, που κλείνει τα 40 του χρόνια. Και σύμφωνα με τον διευθυντή του κλαμπ, το πάρτι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Photo Credits: AP Photo/Bela Szandelszky

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ