ΑΕΚ

Παράταση στο θρίλερ ΑΕΚ - Μοντανιέ

Παράταση στο θρίλερ ΑΕΚ - Μοντανιέ
Μοντανιέ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φιλίπ Μοντανιέ αναχωρεί το Σάββατο (4/6) για το Παρίσι, αλλά ο μάνατζερ του παραμένει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

Όλα έδειχναν η υπόθεση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Φιλίπ Μοντανιέ εξελισσόταν σ' ένα θρίλερ, που ενδεχομένως θα ήταν ακόμα και ολονύκτιο, αλλά που θα είχε άμεσο τέλος. Όμως οι ανατροπές με τον Γάλλο τεχνικό είναι συνεχείς.

Παρόλο που ο Μοντανιέ επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και παρόλο που έγιναν συζητήσεις που αφορούσαν ακόμα και το ρόστερ της ομάδας, οριστική εξέλιξη δεν πρόκειται να υπάρξει απόψε (3/6). Και μάλιστα ο Γάλλος τεχνικός θα αναχωρήσει αύριο (4/6) για το Παρίσι, όπως είχε έτσι κι αλλιώς προγραμματίσει, λόγω της υποχρέωσης που έχει.

Ωστόσο ο μάνατζερ του Μοντανιέ θα παραμείνει στην Αθήνα και προφανώς θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Και προφανώς θα είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Γάλλο τεχνικό. Ο Μοντανιέ έχει στα χέρια του την τελική πρόταση της ΑΕΚ. Και έχει ήδη μιλήσει με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ακόμα και για ζητήματα που αφορούν το ρόστερ.

Όμως, έστω και αν οι συζητήσεις συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, ο Μοντανιέ θα φύγει από την Ελλάδα χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Ωστόσο, το γεγονός πως μένει στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, αλλά οι αναλυτικές συζητήσεις που έχει κάνει με τους ανθρώπους της Ένωσης, αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Για το θέμα, από την ΑΕΚ σχολίαζαν ότι "η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, όλα είναι ανοιχτά και το θέμα θα ξεκαθαρίσει αύριο".

Όλα αυτά και ενώ το βράδυ της Παρασκευής (3/6) Γάλλος δημοσιογράφος έγραψε στο twitter του πως την Κυριακή (5/6) η Λανς θα ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Μοντανιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μεγάλο "όπλο" του Μοντανιέ
Τα "συν" και "πλην" του Μοντανιέ
"Για δυο χρόνια στην ΑΕΚ ο Μοντανιέ"
Μοντανιέ: Άλλη Εντελώς Κατάσταση
Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μοντανιέ
Κλείνει και… τρέχει ο Μοντανιέ
Παύση συζητήσεων ΑΕΚ - Μοντανιέ
Νέα διακοπή στην κουβέντα ΑΕΚ - Μοντανιέ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ