Παραπομπή της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Παραπομπή της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Η προ ενός μηνός ανακοίνωση της ΑΕΚ εναντίον της διοίκησης της ΕΠΟ είχε ως αποτέλεσμα την παραπομπή των "κιτρινόμαυρων" στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Ατρόμητο.

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε που μια ανακοίνωση της ΑΕΚ εναντίον της διοίκηση της ΕΠΟ, είχε επιφέρει πειθαρχική από τον τότε αθλητικό εισαγγελέα. Ωστόσο στο διάστημα που μεσολάβησε προέκυψε η σύσταση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Και σ’ αυτήν παρέπεμψε το θέμα, η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας. Η απόφαση δεν αναμένεται σύντομα, αλλά σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ κινδυνεύει απλώς μ’ ένα χρηματικό πρόστιμο.

Μπορεί μέχρι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ να μεσολαβεί ακόμα σχεδόν μια εβδομάδα αλλά και ένα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Όμως στην ΑΕΚ έσπευσαν ήδη από σήμερα να θέσουν τα εισιτήρια σε κυκλοφορία, καθώς πλέον καθιερώνεται και η προϋπόθεση της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των εξής απαραίτητων στοιχείων ανά φίλαθλο:

• ταυτότητα ή διαβατήριο

• ονοματεπώνυμο

• αριθμός ΑΜΚΑ (και των παιδιών για τα παιδικά εισιτήρια)

Επίσης, το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΑΕΚ – Ατρόμητος (4/10, 16:00) έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία.

(Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας)

Το on line σύστημα λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας (www.aekfc.gr) όλο το 24ωρο και η προπώληση γίνεται μέσω internet με τη χρήση Η/Υ ή mobile συσκευών (tablet και smartphone κινητών). Η πώληση αφορά μόνο τα κανονικά εισιτήρια (ενηλίκων) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 14:30.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Τετάρτη 30/09 έως και το Σάββατο 03/10 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 13:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 13:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 1, 15, 17, 35 : 5€

Θύρα 3, 21* : 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 5, 7, 11, 13 : 15€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 8, 10 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 9 : 25€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)

Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 40€)

* Η αγορά εισιτηρίων στην οικογενειακή θύρα 21 αφορά τόσο τις οικογένειες που προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας 2015-16 και θέλουν επιπλέον εισιτήριο για άλλο μέλος της οικογένειάς τους (απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας), αλλά και κάθε οικογένεια που θα θελήσει να παρακολουθήσει τον αγώνα από τη συγκεκριμένη θύρα και θα πρέπει να προμηθευτεί το πακέτο των εισιτηρίων της (κανονικά και παιδικά) κατά την προπώληση, δηλαδή από την Τετάρτη έως και το Σάββατο.

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, από την Τετάρτη 30/09 έως και το Σάββατο 03/10 στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 11 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη(συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2005), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 8 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

Όλοι οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση (έως και το Σάββατο), θα συμμετέχουν σε κλήρωση με πέντε τυχερούς φιλάθλους να κερδίζουν πλούσια δώρα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την πρώτη εργάσιμη μετά τον αγώνα από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο facebook και καλώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ στο 210 6855850 θα ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του αποκόμματος του εισιτηρίου τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24