ΑΕΚ

Παππάς: "Θετικό κλίμα, περισσότερα από Δευτέρα"

Παππάς: "Θετικό κλίμα, περισσότερα από Δευτέρα"
Παππάς INTIME SPORTS

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πέτρος Παππάς λίγο μετά την συνάντηση των μετόχων και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως οι εξελίξεις θα υπάρξουν από Δευτέρα (6/2).

Ο πρώην(;) μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, και νυν μέλος των Supporters, Πέτρος Παππάς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε η "ομάδα του 2004" με μοναδικό σκοπό την λύση για τα χρέη της ΑΕΚ αλλά και το ομολογιακό δάνειο.

Αφού επιβεβαίωσε τις χθεσινοβραδινές πληροφορίες σχετικά με το αποτέλεσμα από την συνάντηση με τον Ορκωτό λογιστή, σχολίασε στη εφημερίδα Εξέδρα το κλίμα που υπάρχει αλλά και την υπομονή που πρέπει να κάνουν όλοι πριν το τελικό αποτέλεσμα.

"Είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Ήταν η πρώτη συνάντηση παρουσία και λογιστών, και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί με τη μία να καταλήξεις κάπου. Το κλίμα ήταν βέβαια θετικό. Θα ξανασυναντηθούμε το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα", δήλωσε ο Πέτρος Παππάς.

Από τις αρχές τις επόμενης βδομάδας, θα υπάρξουν και οι τελικές αποφάσεις της ομάδας των μετόχων του 2004 σχετικά με το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ. Σίγουρα σε όλη αυτή τη διαδικασία, που αναμένονται ευχάριστα νέα, έρχεται να προστεθεί και η απόφαση για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που ενδεχομένως να αλλάξει γνώμη ακόμα και σε πρώην μετόχους...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ