Πανό οπαδών της ΑΕΚ για τη Μονή Εσφιγμένου

Πανό οπαδών της ΑΕΚ για τη Μονή Εσφιγμένου

Μέλη της "Original" συμμετείχαν με πανό στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή υπέρ των καλόγερων που καταδικάστηκαν σε κάθειρξη από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. Ένταση με τα ΜΑΤ.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ των καλόγερων της Μονής Εσφιγμένου που καταδικάστηκαν πρόσφατα από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι σήκωσαν και πανό υποστήριξης.

Περίπου είκοσι μέλη της "Original" ανέβασαν τα πανό στις σκάλες πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, με συνέπεια να προκληθεί και ένταση με διμοιρία των ΥΜΕΤ και των ΜΑΤ.

"Όχι στην Κάρτα του Πολίτη = 20 χρόνια κάθειρξη. Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου. Original 21", αναγραφόταν στο πανό, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα "ΑΕΚ, θρησκεία, Ορθοδοξία".

Σημειώνεται ότι στις 28 Ιανουαρίου επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 20 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον ηγούμενο της παλιάς Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, όπως επίσης σε έναν ακόμη μοναχό της ίδιας Αδελφότητας, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο αντιπροσωπείο (κονάκι) της Μονής, στις Καρυές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κάθειρξη 20 ετών στους μοναχούς με τις μολότοφ
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24