ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Οι παίκτες της Ένωσης τα "άκουσαν" με σκυμμένα κεφάλια από τους οπαδούς (VIDEO)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Οι παίκτες της Ένωσης τα "άκουσαν" με σκυμμένα κεφάλια από τους οπαδούς (VIDEO)

Οι παίκτες της ΑΕΚ πλησίασαν τους οπαδούς τους μετά την ήττα (2-1) από τον Παναιτωλικό και με σκυμμένα τα κεφάλια άκουγαν τις διαμαρτυρίες τους. Δείτε όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο. (VIDEO)

Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ( ήττα με 2-1), οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κινήθηκε προς το σημείο που βρισκόντουσαν οι οπαδοί της ομάδας. Αρχικά από την εξέδρα με χειρονομίες ο κόσμος του ζητούσε να φύγουν. Όμως οι παίκτες έμειναν μπροστά στους οπαδούς και άκουσαν όλα όσα είχαν να τους πουν.

"Τι είναι αυτά που κάνετε; Τι χάλια είναι αυτά; Σας στηρίζουμε, είμαστε δίπλα σας συνεχώς και εσείς δείχνετε αυτή την εικόνα. Είναι ντροπή", ήταν αυτά που ακούστηκαν από τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Αγρίνιο.

Υπήρξαν και οπαδοί που μπήκαν στο γήπεδο και είχαν ιδιαίτερα τετ α τετ και με τον Σιμόες και με τον Μάνταλο και με τον Τσόσιτς. Ενώ ήταν παρών ακόμα και ο μεταφραστής της ομάδας, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, προκειμένου να μεταφράζει στους ξένους παίκτες, όλα όσα έλεγε ο κόσμος.

Δεν υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις, ενώ όταν οι παίκτες άρχισαν να φεύγουν για τα αποδυτήρια, οι οπαδοί τούς φώναξαν πως "εμείς θα είμαι εδώ για να σας στηρίζουμε, κάντε κάτι να το αλλάξετε όλο αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ