ΑΕΚ

Πάλι γκολ ο Τζεμπούρ

Πάλι γκολ ο Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Ράφικ Τζεμπούρ, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και σήμερα (17/11), βρήκε δίχτυα στο φιλικό της ΑΕΚ με την Κ20 και έδειξε πως αρχίζει και βρίσκει τον ρυθμό του.

Το φιλικό της ΑΕΚ με την Κ20 ο Γκουστάβο Πογέτ το καθιερώνει και φαίνεται πως ο Ράφικ Τζεμπούρ καθιερώνει και το σκοράρισμα. Ο Αλγερινός επιθετικός, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και σήμερα (17/11), βρήκε δίχτυα και έδειξε πως αρχίζει και βρίσκει τον ρυθμό του.

Η ΑΕΚ νίκησε στο φιλικό με τους πιτσιρικάδες με 5-0 και εκτός από τον Τζεμπούρ, σκόραραν και οι Μπουονανότε, Άρθο, Κρισάντους και Ανάκογλου. Στο ματς έπαιξε και ο Μάνταλος που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ο Πογετ δοκίμασε και πάλι σχήμα μ' έναν κόφτη, τον Σιμόες, τους Γιόχανσον και Μάνταλο σαν εσωτερικούς χαφ και με τους Μπαρμπόσα - Μπουονανοτε στην ίδια ενδεκάδα.

AEΚ: Ανέστης (37’ Βούρας), Γκάλο (37’ Μπακάκης), Αρθο (51’ Ανδρεόπουλος), Κολοβέτσιος (37’ Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης (51’ Πεταυράκης), Σιμόες (51’ Ανάκογλου), Γιόχανσον (37’ Κορδέρο), Μάνταλος (51’ Γροντής), Μπαρμπόσα (37’ Πλατέλλας), Τζεμπούρ (51’ Κρισάντους), Μπουονανότε (51’ Βασιλαντωνόπουλος)

ΑΕΚ Κ-20: Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Λίτσι, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής. Αγωνίστηκαν και οι: Πάντος (τερμ.), Γαλανόπουλος, Κοντοές, Αντωνίου, Ασπρογιάννης, Πογοσιάν, Ψάνης, Κοφσανίδης, Σπηλιώτης, Πεχλιβανίδης, Ντομπριβόγιε

* Ο Ντίντακ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Φαγιέ δεν συμμετείχε στο φιλικό λόγω γαστρεντερίτιδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ