ΑΕΚ

Παίρνει Γιαννιώτα η ΑΕΚ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ /  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την ΑΕΚ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους "κιτρινόμαυρους".

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, στον οποίο δεν υπολογιζόταν ενόψει της νέας σεζόν, και ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 25χρονου εξτρέμ. Πρόκειται, ωστόσο, για μία έξτρα μεταγραφή που δεν έχει σχέση με τους δύο βασικούς ποδοσφαιριστές που ψάχνει η Ένωση για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση, ύστερα κι από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Την περσινή σεζόν, o Γιαννιώτας αγωνίστηκε στη Segunda Division με τη φανέλα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, μετρώντας τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 33 παιχνίδια και βοηθώντας τα μέγιστα την ισπανική ομάδα να ανέβει στη La Liga. Κατά το παρελθόν, έχει παίξει, εκτός από τον Ολυμπιακό, και στον Άρη, τον Αστέρα Τρίπολης, τη Φορτούνα Ντίσελντοφ και τον ΑΠΟΕΛ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ