ΑΕΚ

"Πάγωσαν" με Σιμόες, εκτός και ο Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τον Λιβάγια και με απουσίες ταξιδεύει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το αυριανό (20/12 - 19.30) με Παναιτωλικό. Θλάση η διάγνωση για Σιμόες

Η απουσία του Αντρέ Σιμόες από το αυριανό (20/12-19.30) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ήταν δεδομένη, καθώς ο παίκτης κουβαλούσε τραυματισμό από το ματς με τον Απόλλωνα. Όμως εκείνο που "πάγωσε" τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο Πορτογάλος μέσος και έδειξαν θλάση Β' βαθμού.

Κάτι που σημαίνει πως ο Σιμόες θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Άρα θα χάσει τουλάχιστον το πρώτο ματς του δευτέρου γύρου στις αρχές Γενάρη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Επίσης εκτός από τους τραυματίες Τσόσιτς και Βράνιες, ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής για το Αγρίνιο και τον Μάρκο Λιβάγια. Πιθανότατα ο Κροάτης φορ είναι πολύ φορτωμένος με κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να τον ξεκουράσει.

Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Αντωνίου

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ