ΑΕΚ

Πάει ξανά ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ πηγαίνει ξανά στο ΟΑΚΑ για προπόνηση, πριν από τη ρεβάνς της Τρίτης (14/8) με τη Σέλτικ. Συνεχίζει με θεραπεία ο Μάνταλος.

Το τερέν του Ολυμπιακού Σταδίου θα πατήσουν και πάλι αύριο (12/8) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αυτή την φορά πριν την ρεβάνς με την Σέλτικ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κάνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ και δυο μέρες πριν από το φιλικό με την Γαλατασαράι.

Και το ίδιο θα κάνουν και τώρα, προκειμένου να αποκτήσουν και πάλι εξοικείωση με τον αγωνιστικό χώρο, αυτή την φορά δυο μέρες πριν από επίσημο ματς και μάλιστα κρίσιμο.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΟ

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Πέτρος Μάνταλος έκανε και σήμερα (11/8), όπως και χθες (10/8) μόνο θεραπεία. Είναι αλήθεια πως το πόδι του ανταποκρίνεται στην θεραπεία πολύ καλύτερα ακόμα και από τις αρχικές εκτιμήσεις. Άλλωστε η θλάση ήταν πολύ ελαφριά. Και ο ίδιος ο Πέτρος Μάνταλος θα ήθελε σαν «τρελός» να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να προλάβει να βοηθήσει την ΑΕΚ στην ρεβάνς με την Σέλτικ. Εξάλλου πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει κάνει τέτοιου είδους… ανατροπές. Παρόλα αυτά μοιάζει μ’ ένα εξαιρετικά ακραίο σενάριο, να προλάβει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, να φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορεί να παίξει χωρίς ρίσκο σ’ ένα ματς τόσο υψηλών απαιτήσεων.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΒΙΤΟΡ

Ο Πέδρο Βίτορ μετά την υπογραφή των συμβολαίων με την ΑΕΚ, πήγε και στα Σπάτα για την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση, αλλά σε ρυθμούς χαλαρούς.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ