ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Υπερβαίνετε τα όρια του θράσους"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Υπερβαίνετε τα όρια του θράσους"

Κακόγουστο ανέκδοτο χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ την ανακοίνωση που εξέδωσε εις βάρος της η ΕΠΟ. Η "Ένωση" ανέφερε πως η ομοσπονδία υπερέβη τα όρια του θράσους και ότι δεν δέχεται "τον καθ’ υπόδειξη διορισμό του κ. Σωμαρακάκη".

Εκ νέου στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η κόντρα ανάμεσα στην "Ένωση" και στην ΕΠΟ συνεχίζεται σχετικά με την επικείμενη παραίτηση του Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του υπεύθυνου ορισμών διαιτητών της Super League.

"Καλούμε τον κ. Γκιρτζίκη να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο σε ποιες εντολές και από ποια κέντρα δεν πειθάρχησε ο κ. Τσαχειλίδης με αποτέλεσμα να καρατομηθεί άμεσα" ανέφερε μεταξύ άλλων η ΑΕΚ στην πρώτη της ανακοίνωση απευθυνόμενη στην ΕΠΟ, η οποία απάντησε: " Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητά από όλους τους εμπλεκομένους να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους, πριν προβούν σε κρίσεις για τους υπολοίπους".

Ο Δικέφαλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση, μιλά για όρια θράσους που υπερέβη η ΕΠΟ, τόνισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί τον διορισμό Σωμαρακάκη ως υπεύθυνο για τον ορισμό διαιτητών, ενώ επεσήμανε μεταξύ άλλων: " Το να επικαλείστε, κύριοι, στην ανακοίνωσή σας την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα το θεωρήσουμε ως ένα κακόγουστο ανέκδοτο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: "Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι υπόδικοι που την εκπροσωπούν αποφάσισαν να υπερβούν τα όρια του θράσους.

Το να επικαλείστε, κύριοι, στην ανακοίνωσή σας την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα το θεωρήσουμε ως ένα κακόγουστο ανέκδοτο.

Τις προτροπές σας, επίσης, για το πώς θα κάνουμε τη δουλειά μας ως προς την ομάδα μας κρατήστε τις για τον εαυτό σας. Τα δικά μας πεπραγμένα σαφέστατα και τίθενται στην κρίση του οποιουδήποτε. Οι δικές σας πράξεις, όμως, δεν εμπίπτουν απλώς στη δική μας κριτική. Αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από τη δικαιοσύνη.

Σας επαναλαμβάνουμε, μόνο και μόνο για να μην διαλάθει της προσοχής σας, ότι δεν δεχόμαστε τον καθ’ υπόδειξη διορισμό του κ. Σωμαρακάκη ως υπεύθυνου για τον ορισμό των διαιτητών. Τα υπόλοιπα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και θα σας ταλαιπωρούν για πολύ καιρό ακόμα, θα τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκληρή ανακοίνωση για την αποχώρηση του Τσαχειλίδη

ΑΕΚ: "Σε ποιες εντολές δεν πειθάρχησε ο Τσαχειλίδης"

"Τον έφαγε το Πανιώνιος - ΠΑΟ"

"Φόρτος εργασίας" ή καρατόμηση για Τσαχειλίδη;

"Τελειώνει" ο Τσαχειλίδης από την ΚΕΔ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ