ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ προς κόσμο: "Ασπίδα και δύναμη, είστε εσείς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (7/10, 20:30) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στα 10.000 εισιτήρια η προπώληση του "Δικεφάλου".

Αφού ακόμα και τα... απόνερα της ήττας από την Μπενφίκα πέρασαν, στην ΑΕΚ πλέον στρέφουν απολύτως την συγκέντρωση τους στο ντέρμπι της Κυριακής (7/10) με τον Ολυμπιακό. Και εν αρχή είναι η παρουσία του κόσμου.

Ήδη "φορτσάρει" η προπώληση που έχει φτάσει στις δέκα χιλιάδες εισιτήρια, αλλά αναμένεται να κορυφωθεί παραμονή και ανήμερα του παιχνιδιού. Ενώ η ΠΑΕ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό.

Το μήνυμα της ΠΑΕ:

"Και αυτή την Κυριακή στηρίζουμε την ομάδα μας και την σπρώχνουμε στη νίκη ΜΟΝΟ με τη φωνή μας!

Προστατεύουμε την ΑΕΚ, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, αποτρέπουμε και το πιο μικρό ενδεχόμενο πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας της έδρας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και βεγγαλικών! Απαγορεύεται η χρήση λέιζερ! Διατηρούμε «καθαρούς» τους διαδρόμους ανάμεσα στις θύρες!

Αγνοούμε την όποια τυχόν πρόκληση και ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας ομάδα, ενισχύουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας! Επιδεικνύουμε για ακόμα μια φορά τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό! Η ασπίδα και η δύναμη της ομάδας μας είστε εσείς!".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ